Vacature Systeembeheerder / werkplekbeheerder | Rotterdam

Rotterdam

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Functie omschrijving Systeembeheerder / werkplekbeheerder

De afdeling ICT bestaat uit 12 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Onze klant staat voor kwaliteit en als systeembeheerder heb je daarin een belangrijke rol.

Werken als systeembeheerder bij onze klant betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT-voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops, het beantwoorden van vragen over digiboards en printers en het support van een aantal applicaties. Samen met je collega systeembeheerders onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. Word je hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou!


Functie eisen Systeembeheerder / werkplekbeheerder

We zoeken een allround, communicatief sterk en servicegerichte ‘alleskunner’.

Je beschikt in elk geval over:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • werkervaring in de automatisering;
 • zeer goede kennis van Microsoft besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS);
 • kennis van virtualisatie, storage, netwerkinfrastructuur en -apparatuur;
 • een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed opereren;
 • ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken.

Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents. Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.


Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Onze klant staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Ze bieden goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

lees meer

Beschrijving werkgever Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam