Vacature Security Consultant | Den Haag

Den Haag

StackOps
  • StackOps
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij naast consultancy geïnteresseerd in het IT audit vak? Vind je het leuk om naar klanten te gaan en audits te gaan leren? Dan heb ik de match voor jou!


Wat ga je doen?

Bij deze partij ga je richting de klant om audits uit te gaan voeren. Je zult kortlopende projecten begeleiden maar deze wel voor een aantal jaar. Je leert de klant dus kennen maar gaat wel langs bij verschillende klanten. Dit kan binnen Nederland maar ook internationaal! Je gaat als auditor de laatste ‘vinkjes’ in het proces af en zal ook certificaten gaan afgeven.


Wie ben je?

Een consultant die, naast het gaan naar klanten, het leuk vindt om het audit vak te gaan leren. Je bent communicatief en je vindt het leuk om mee te denken met de organisatie. Daarnaast ben je overtuigend en zeg je waar het op staat. Je gaat immers klanten adviseren en overtuigen van jouw gelijk.

Daarnaast heb je:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- De drive om te reizen;
- Kennis van infrastructuur binnen IT;
- Minimaal 3 jaar ervaring binnen IT waarvan 2 jaar werkervaring binnen informatiebeveiliging.


Wat mag je verwachten?

Een partij die enorm aan het groeien is en zich op de internationale markt aan het manifesteren is. Ze zoeken professionals die communicatief zijn maar het audit vak kunnen ze je helemaal gaan aanleren. Met de juiste tools en kennis word je klaargestoomd om zelf audits uit te gaan voeren bij de klanten.

Verder krijg je:
- Een mooi salaris tot €6,500 euro. Uiteraard ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- 28 vakantiedagen;
- Laptop, telefoon en auto;
- Trainingen
- Een dynamisch en jong team.


Waar ga je werken?

Een organisatie die keihard aan het groeien is en haar pijlen aan het richten is op de internationale markt. Met kantoren in andere Europese landen willen ze hun groei gaan versnellen, en jij kan hier deel van gaan uitmaken. Met hun frisse blik op het audit vak willen ze het verschil gaan maken en hun klanten elke dag ontzorgen. Met een dynamisch, jong en informeel team maakt het dat het elke dag weer energie geeft om naar werk te gaan.

Meer weten? Neem contact via of bel naar 070 2 197 197.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Beschrijving werkgever Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Haag
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Haag