Vacature Consultant IAM oplossingen | Zaltbommel

Zaltbommel

StackOps
  • StackOps
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wil jij als IAM consultant aan de slag? Je bent niet alleen een consultant maar je gaat de IAM oplossingen ook implementeren. Ben jij dus technisch en communicatief? Solliciteer dan direct!


Wat ga je doen?

Als IAM consultant ga je IAM oplossingen configureren en implementeren bij de klanten, de klanten zitten door heel Nederland. Je gaat bij de klanten kijken hoe de omgeving eruit ziet en hierin advies geven. Het is belangrijk in deze rol niet alleen als consultant te opereren maar ook technisch sterk te zijn, je zult namelijk de oplossingen ook gaan implementeren.

Wat ga je nog meer doen?

- Naast IAM oplossingen, adviseer je klanten ook proactief over software oplossingen;
- Je schrijft gebruikershandleidingen om de kennis goed te documenteren.


Wie ben je?

Als IAM consultant ben je naast een doorgewinterde consultant ook technisch onderlegd. Het implementeren van oplossingen is namelijk een groot deel van je werk. Je bent ook geïnteresseerd om breder aan de slag te gaan binnen cybersecurity.

Verder heb je:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- 3 tot 4 jaar werkervaring binnen IAM;
- Certificaten als bijvoorbeeld CISA, CISSP zijn een pré;
- Kennis van C#, C++ of Python;
- Gewerkt met bijvoorbeeld CyberArk, SalePoint, Okta, NetIQ of One Identity.


Wat mag je verwachten?

Je komt te werken bij een organisatie die innovatie binnen information security hoog in het vaandel hebben staan en een partner zijn voor hun klanten. Je gaat adviseren en implementeren. Voor de rest wordt er goed gezorgd voor de collega’s met een aantrekkelijk voorwaardenpakket.

Je kan denken aan:

- Een salaris tot €5,000,- hierbij word je ingedeeld op basis van kennis en kunde;
- Trainingen om te gaan groeien;
- Mogelijkheid om op events en kennissessies al jouw kennis te gaan delen en een mooi netwerk op te bouwen;
- Leaseauto;
- Laptop en telefoon van de zaak.


Waar ga je werken?

Een organisatie die een partner is voor hun klanten in informatiebeveiliging. Ze staan elke dag klaar om hun klanten te adviseren en goed te beveiligen. Ze vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, en daarnaast ook het opdoen van meer kennis binnen de security. Ze hebben veel verschillende klanten bijvoorbeeld: scholen, zorginstellingen en zitten ze bij verschillende overheidsinstanties.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Info salaris Bruto € 5.000 p/m
Beschrijving werkgever Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Zaltbommel
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Zaltbommel