Vacature Junior – medior – senior .NET developer | Amsterdam

Amsterdam

.NET Professionals
 • .NET Professionals
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben je goed in zelfstandig werken en houd je van vrijheid? Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te krijgen voor projecten en om zelf met initiatieven te komen over wat er beter kan? Bij deze start-up in Amsterdam staat vrijheid centraal en kun je meegroeien in hun succes!


Zoals de cultuur en de sfeer is, zo kun je ook jouw functie zien. Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en dus mag je ook zelf weten hoe laat je begint met werken en is het mogelijk om 32, 36 en 40 uur te werken. Een 9 tot 5 mentaliteit past hier niet, want hier zitten echt diehards die passie hebben voor het vak. Als je sociaal bent, dan zit je hier goed. Initiatief nemen en ideeën brengen wordt hier gestimuleerd. Elke week overleggen ze over hoe ze kunnen innoveren en elk inzicht is daarin welkom!

Deze vacature staat open voor zowel junior, medior en seniors, voor iedereen die graag mee wilt groeien in deze start-up. Er wordt in de backend en frontend gewerkt, maar de focus ligt op de backend. Het team bestaat uit ongeveer drie ontwikkelaars en je zal ook samenwerken met de ontwikkelaars van de zusterorganisatie. Gedurende je werkdag overleg je met collega’s over de voortgang van projecten en kun je sparren over knelpunten, maar zelfstandigheid wordt wel van je verwacht. Qua groei, kun je trainingen volgen en in de toekomst kan je doorgroeien tot lead developer of architect.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van C# en design patterns;
 • Kennis van ASP.NET MVC is een pré
 • Kennis van Winforms en Web API’s is een pré;
 • Ervaring met .NET Core en ASP.NET CORE is een pre;
 • Ervaring de frontend, zoals Angular 4, Jquery, WPF is een pré;
 • Betrokkenheid bij klantprocessen en een vlotte babbel.

lees meer

Meer informatie
 • Uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 100% pensioensbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Leaseauto is een mogelijkheid;
 • 27 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Gezamenlijke lunch en je kunt deelnemen aan sportactiviteiten.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze start-up in Amsterdam is volop aan het groeien. Aan jou is de uitdaging om hier in mee te gaan! Als corebusiness leveren zij een product configurator die kan worden geïntegreerd met het CRM- of ERP systeem van de klant. Voor bedrijven is het vaak moeilijk en tijdrovend om een prijs te hangen aan producten die in verschillende vormen kunnen worden aangeschaft. Door de software van onze klant worden er accurate berekeningen gemaakt en worden de juiste waardes aan deze variaties gehangen. Hierdoor hebben hun afnemers een duidelijk overzicht tussen sales en de productie. Een goede klant van hen is een bekende fietsenleverancier. Wanneer iemand bij hen een fiets besteld in een bepaald model en bepaalde kleur, wordt hier automatisch de juiste prijs bij berekend.

Als je bij onze klant het kantoor binnen loopt, proef je meteen de vrije en informele sfeer. Er werken 30 tot 35 medewerkers en de ontwikkelaars werken allemaal in de vestiging Amsterdam. Tezamen met hun zusterorganisatie die zich focust op Dynamics CRM delen ze het pand, waar zij zich zelf focussen op .NET. Niet iedereen werkt volledig inhouse, er zijn namelijk ook consultants die soms bij klanten werken om meer over het product te kunnen vertellen.

Het pand is fris en modern ingericht, waar de consultants en ontwikkelaars in volle concentratie ontwikkelen en waar de overlegkamers ten volste worden benut. Er zijn flex werkplekken waar je gebruik van kan maken. Door middel van deze flex plekken kan je ervoor kiezen om rustig in je eentje te werken of om toenadering te zoeken. Het is een levendige club waar de gemiddelde leeftijd 30-35 is, maar waar ook wat jongere en oudere werknemers lopen. Wat werknemers aanspreekt in het bedrijf is dat ze veel vrijheid krijgen in hun werk en er een informele sfeer hangt wat innovatie ten goede komt. Er zijn korte lijntjes en je luncht en discussieert gewoon met de eigenaren.

De complexiteit ligt bij onze klant in het duurzaam ontwikkelen en het robuust maken van de software. Er zijn veel punten waar rekening mee moet worden gehouden en het is dan ook de bedoeling dat het meteen goed werkt en goed blijft werken voor de klant. De relatie tussen klanten en dit bedrijf zijn van lange duur. Ook de grote namen maken gebruik van hun diensten. Onze klant werkt met een grote afnemer samen, die is uitgegroeid van twee medewerkers naar driehonderd en zij hebben het mogelijk gemaakt om de software hierin mee te laten groeien.

Elke vrijdagmiddag hebben ze een kennisdeling sessie, waarbij ze overleggen over nieuwe technologieën zodat ze door middel van innovatie een meerwaarde zijn voor hun klanten. Ze werken nu met C#, .NET CORE, ASP.NET CORE, AngularJs en Angular4 en constant zijn ze op zoek naar verbetering.

Naast alle informatie die er wordt gedeeld tijdens de kennisdeling sessies wordt ook de fysieke gezondheid van de werknemers niet vergeten. Zo komt er iedere donderdagmiddag een personal trainer langs die, geheel vrijblijvend, een bootcamp les geeft in het park. Op dinsdag rennen ze een rondje hard en kun je hier aan deelnemen als je het leuk vindt. Elke middag lunch je met elkaar en op vrijdagmiddag worden er drankjes verzorgd. Ze begrijpen dat iedereen anders is dus mocht je hier geen plezier uit halen onthoud dan dat alles geheel vrijblijvend is.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amsterdam