Vacature SAP-testconsultant | Utrecht

Utrecht

Testing Professionals
 • Testing Professionals
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wil jij als SAP test consultant werken bij één van de grootste SAP-dienstverleners van Nederland? Omschrijven woorden als: dedicated, leergierig en sociaal jou perfect? Dan is deze vacature speciaal voor jou geschreven. Lees snel verder!


Jij zult als SAP testconsultant verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diverse testrollen bij een klant. Hierbij is het belangrijk dat je een proactieve rol inneemt en echt meedenkt met de klant. Het belangrijkste doel is uiteindelijk dat de klant méér dan tevreden is over je diensten.

De projecten variëren. Je wordt ingezet op complexe testtrajecten bij klanten die gebruik maken van SAP. Het kan zijn dat je ook moet werken in combinatie met andere systemen en dus een beetje uit je comfort zone moet treden. Dit is geheel afhankelijk van de klant. De meeste klanten zitten in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

lees meer

Eisenpakket

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met consultancy en dus een proactieve rol kunt innemen bij projecten en meedenkt met de wensen van de klant. Verder is het mooi als je communicatief vaardig bent en prettig in de omgang. Aanvullend ben jij iemand met:

 • Aantoonbare kennis en ervaring met testen van SAP systemen;
 • TMAP® Foundation (of de bereidheid deze te behalen)
 • Agile Tester certificering (of de bereidheid deze te behalen)
 • Verder is het een pré als je over Prince2 en TPI® certificaten beschikt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Nog niet overtuigd? Wacht dan wat dit bedrijf te bieden heeft. Naast een unieke en uitdagende werkomgeving bieden ze oneindige doorgroeimogelijkheden gebaseerd op jouw wensen en ambities. Echt waar, je kan alle kanten op! Daarnaast kom je te werken met een boel leuke en ervaren collega’s in zeer interessante opdrachten. Maar hier houdt het niet op, jouw toekomstige werkgever biedt je verder:

 • Direct na je proeftijd een vast contract met aantrekkelijke regelingen zoals:
 • Een leaseauto
 • Een pensioenregeling;
 • Een onkostenvergoeding;
 • Een aantrekkelijke bonussen
 • Collectieve ziektekostenregeling
 • Je salaris hangt af van je kennis en ervaringen, maar het bedrag is boven marktconform!

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek bij deze werkgever! Stuur jouw CV en/of reactie naar het Testing team: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

lees meer

Beschrijving werkgever

Jouw toekomstige werkgever is een SAP-dienstverlener die gespecialiseerd is in het ontwerpen, testen, bouwen en beheren van krachtige bedrijfsoplossingen gebaseerd op SAP. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste dienstverleners binnen hun vakgebied. Het streven is dan ook om de beste te worden in de diensten die zij verzorgen en dit te blijven. Naast de dienstverlening investeert het bedrijf ook continu in SAP-innovaties en productontwikkeling. Dit doen ze omdat ze willen dat hun klanten uiteindelijk méér dan tevreden zijn over hun diensten.

De gehele organisatie bestaat uit verschillende teams die rondom hun kernactiviteiten zijn georganiseerd. Deze activiteiten bevatten onder meer: consulting, testen, beheer en detachering. De laatste jaren zijn ze flink gegroeid; er werken nu zo’n 115 mensen. Deze toekomstige collega’s zijn betrokken en trots. Het sociale component binnen het bedrijf is ook heel belangrijk. Er vinden veel kennissessies plaats en 1 keer per jaar wordt er een geweldig teamuitje georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een casino night met overnachting. De cultuur is open naar elkaar toe en het is dus belangrijk dat er echt een klik is met de collega’s. Het komt zelden voor dat iemand weggaat, dat komt mede door de persoonlijke benadering naar de collega’s toe, er wordt met je meegedacht en gekeken naar jouw ambities.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Utrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht