Vacature Pre-Sales Consultant Den Bosch | Den Bosch

Den Bosch

Jobfinity
 • Jobfinity
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een pre-sales consultant.


Functieomschrijving Sales Consultant Den Bosch

Jij bent als consultant verantwoordelijk voor het correct adviseren van de externe klanten op het gebied van ICT infrastructuur oplossingen. Jouw taak is om de wensen en behoeften van de klant te analyseren en interpreteren en d.m.v. jouw kennis en ervaring te vertalen naar een functioneel/technisch ontwerp. Dagelijks beheer van de infrastructuren valt niet onder je werkzaamheden. We verwachten van je dat je technologisch ontwikkelingen op de voet volgt en dat je graag kennis overdraagt aan je collegaâs. Daarnaast zal je regelmatig meewerken met het aanbestedingsteam en helpen met het opstellen van offertes/calculaties.


Functie eisen Sales Consultant Den Bosch
 • HBO werk- en denkniveau inclusief ervaring in een soortgelijke rol;
 • In het bezit van een MCSE/A certificaat (pré);
 • Diepgaande ICT infrastructuur kennis, eventueel met specialisatie op het gebied van:
  • Citrix (XenApp);
  • Virtualisatie oplossingen (VMware en/of Hyper-V);
  • Microsoft Producten (Exchange, SQL Server, MS Server, Terminal Server).
Overige informatie

Locatie: Den Bosch;
Start: Zo snel mogelijk;
Duur: 12 maanden;
Inzet: 40 uur op basis van detachering.


Voorwaarden Sales Consultant Den Bosch

Als Sales Consultant gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

lees meer

Meer informatie
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Beschrijving werkgever Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch