Vacature IT Consultant | Nijmegen

Nijmegen

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In deze functie werk jij doorgaans 3 á 4 dagen per week bij de klant op locatie. Wanneer je bij onze klanten op locatie bent, ondersteun en adviseer je projectteams bij technische uitdagingen. 

Het kan ook zijn dat je aan projecten werkt op het kantoor. Op vrijdag is de ‘terugkomdag’, waarbij de meeste consultants op het kantoor werken. Je besteedt je tijd aan het opdoen van kennis en praat bij met je collega’s. 

Eisenpakket De belangrijkste functie eisen zijn een combinatie van de juiste soft skills (passend bij consultancy) en een aantal hard skills.
Ervaring met C#, ASP.NET en SOAP webservices wordt wel gevraagd. 

Het een pré als je ervaring hebt met Jquery/Javascript, HTML, CSS, XML/XPath.

Mocht je twijfel hebben over jouw kennis en ervaring? Ik bespreek dit graag met jou tijdens een (digitale) kennismaking. 

lees meer

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende baan krijg jij hier écht goede voorwaarden; naast een goed salaris en een auto van de zaak hebben zij een eigen Academy voor jou persoonlijke ontwikkeling. Nog niet overtuigd? 27 vakantiedagen, reistijdcompensatie, pensioenregeling en niet geheel onbelangrijk: binding met je collega's door leuke uitjes en activiteiten. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Bij onze partner helpen zij de overheid om goed te zorgen voor burgers zoals jij en ik. Dat doen zij door altijd te blijven leren, hun kennis te delen en toe te passen. Zij weten echt alles van digitale ontwikkelingen voor de overheid. Die kennis passen ze toe voor hun klanten. Dat scheelt hen tijd, geld en kopzorgen.

Daarnaast hebben we onze eigen startup met betrekking tot low code development. Dat is een onvoorstelbaar innovatief en gebruiksvriendelijk platform waarmee iedereen snel en eenvoudig applicaties kan maken, delen en gebruiken. Deze startup gaat begin 2021 live!

lees meer

Contactpersoon Joep Jacobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Nijmegen