Vacature Implementatieconsultant / Projectleider | Den Bosch

Den Bosch

C4 Software
 • C4 Software
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben je op zoek naar een baan waarbij je zelfstandig kleine en grote implementaties van onze standaard software begeleidt? Waarbij je bij onze opdrachtgevers kunt sparren met zowel de administratieve medewerker als de directeur? En waarbij je zowel de rol van projectleider als implementatieconsultant vervult? Heb jij daarbij een stevige technische bagage met kennis van SQL en reporting tools? En wil je werken in een klein, professioneel team? Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

C4 Software heeft een vacature voor een

Implementatieconsultant / Projectleider
(met stevige technische bagage)

Over de functie van Implementatieconsultant / Projectleider
Bij C4 Software werk je zelfstandig, draag je de volledige verantwoordelijkheid voor een implementatie van voor tot achter en spar je met zowel de directeur als de administratief medewerker voor gerenommeerde klanten in een klein en professioneel team! In de afgelopen jaren hebben we een intensieve band met onze opdrachtgevers opgebouwd. 

Elk jaar verwelkomen we enkele nieuwe klanten, ons doel is echter niet om zo snel mogelijk te groeien, maar om een goede, langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en een goede werkgever te zijn vanuit onze kernwaarden. C4 Software is sinds 2002 actief in het ontwikkelen van standaard softwareoplossingen voor opleidingsinstituten, exameninstituten en verenigingen. 

Voor deze markten hebben we een standaard softwareoplossing ontwikkeld onder de familienaam WebConnect. Deze back office applicatie kan op zeer geavanceerde wijze de administratieve processen van onze opdrachtgevers ondersteunen. 

WebConnect bevat tientallen modules ter ondersteuning van de administratieve processen van onze opdrachtgevers: beheer van personen, leden, organisaties, cursussen, opleidingen, ‘in company' trajecten, examens, CRM, Acquisitie ondersteuning, planning, wachtlijsten, roosters, examenadministratie, en ga zo maar door. Een overzicht van alle mogelijkheden en modules is te vinden op . Uiteraard bieden we daarnaast ook koppelingen met andere systemen zoals financiële applicaties, e-learning systemen en publieke websites. 

We bouwen zelf in het verlengde van de administratieve processen ook portalen op maat voor onze opdrachtgevers. 

Onze applicaties zijn flexibel, gebruiksvriendelijk en kennen zeer uitgebreide functionaliteiten. Ten behoeve van het goed implementeren van genoemde systemen zijn wij op zoek naar een ervaren implementatieconsultant / projectleider die begrijpt dat organisaties niet alleen behoefte hebben aan een technisch werkende applicatie, maar die ook in staat is de software goed op de organisatie aan te laten sluiten, optimaal gebruik makend van de verschillende mogelijkheden. 

Je rol is dan ook erg breed: van het voeren van een intake en het in kaart brengen van processen tot het begeleiden van een complexe conversie. Van het geven van een training tot het schrijven van een projectplan. Van het testen van de inrichting tot het sparren met de directeur over de aanpak en werkwijze. Te veel om op te noemen. 

Je werkt veel bij klanten op locatie, maar bent tevens geregeld te vinden op kantoor. Op dinsdag en donderdag hebben we vaste kantoordagen op ons kantoor in Den Bosch, op de overige dagen is je huis je uitvalsbasis. Soms ben je elke dag bij klanten op locatie en soms een hele week niet. Op dit moment ten tijde van Corona doen we de sessies met opdrachtgevers voornamelijk via Teams. 

Van de implementatieconsultant / projectleider wordt verwacht dat deze:
 • In staat is om zelfstandig samen met onze opdrachtgevers de softwareoplossingen in te richten en daarbij actief de klantorganisatie betrekt: gestructureerd, snel en doeltreffend.
 • Processen in kaart kan brengen en deze kan vertalen naar de applicatie (daarbij is SQL kennis onontbeerlijk).
 • Pro-actief met bestaande en nieuwe klanten meedenkt over doorontwikkeling van de producten, nieuwe kansen ziet en benut en advies geeft, niet alleen rond inrichtingsvraagstukken, maar ook rond organisatorische verankering en aansluiting op de cultuur van een organisatie
 • Een brug slaat tussen klanten (gebruikersorganisatie) en de ontwikkelaars van C4
 • Gebruikersondersteuning verleent aan klanten
 • Actief en nauwgezet de projecten beheert die uitgevoerd worden voor de opdrachtgevers.
Oftewel een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling, uitrol en implementatie van onze softwareoplossingen

lees meer

Eisenpakket
 • Minimaal 4 tot 6 jaar bewezen werkervaring op het gebied het implementeren van standaard software oplossingen
 • Uitstekende projectmanagement- en adviesvaardigheden
 • Een scherpe, analytische geest
 • Een gedegen technische bagage met kennis van SQL om geautomatiseerde processen in de administratieve applicatie in te richten en rapportages te ontwikkelen voor en met klanten (kennis van Crystal Reports en Jasper Reports is een pré)
 • Goede communicatieve vaardigheden
We zijn op zoek naar iemand die:
 • Zeer resultaatgericht en flexibel is
 • Klant- en servicegericht is
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring heeft op de genoemde kennisgebieden
 • Een academisch werk- en denkniveau bezit
 • Flexibel inzetbaar is op projecten op verschillende locaties in Nederland en meerdere projecten parallel kan trekken
 • Zowel vanuit huis werkt als periodiek op kantoor en in deze tijden via Teams
 • Zeer goed zelfstandig en resultaatgericht kan werken
 • Ervaring op het gebied van één of meer van de volgende onderwerpen - CRM, CMS, Opleidingssoftware, of branches - verenigingen, examen- en opleidingsinstituten, is een absolute pré

lees meer

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
C4 Software heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er maar liefst 30 vakantiedagen en een zeer goede winstuitkering. 

Bij C4 Software werk je in een team van negen professionals die service en kwaliteit als belangrijkste kenmerk van hun dienstverlening beschouwen. Op dinsdag en donderdag hebben we (in niet-corona tijden) vaste kantoordagen waarbij we samenkomen op ons kantoor in De Gruyter Fabriek in 's-Hertogenbosch. Onze manier van werken biedt aan de ene kant enorm veel vrijheid, maar vergt aan de andere kant veel verantwoordelijkheid en moet dus wel passen bij jouw stijl van werken. 

Sollicitatieprocedure
Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteren kan door een mail te sturen naar Wido Bosch, via w.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. met je CV en een motivatie of kijk even op onze website .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Software Consultant, Implementatieconsultant, Projectmanager, Projectmanagement, CRM, CMS, Opleidingssoftware

lees meer

Contactpersoon Wido Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch