Vacature Consultant IT | Utrecht

Utrecht

Misck
 • Misck
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wat ga je doen?

Als recruitment consultant ben je verantwoordelijk voor het maken van een zo goed mogelijke match tussen kandidaten en de vacatures op het gebied van IT. Je inventariseert, schrijft de profielen, zet de search uit en gebruikt je eigen netwerk. Vervolgens voer je intakes- en sollicitatiegesprekken en op basis hiervan adviseer je de sales consultants over de kandidaten die passen bij de functie.

Vanaf het begin krijg je de vrijheid (en de verantwoordelijkheid) om je eigen draai te geven aan het recruitment proces om jouw competenties optimaal te benutten en te werken op dé manier die voor jou het best werkt. Bij Misck zijn we de basis aan het leggen voor een tof bedrijf en willen we alleen de leukste mensen bij onze “harde kern”. We geven de mogelijkheid om je skills te ontwikkelen door trainingen en cursussen die passen bij jouw ambities. Daarnaast werken we met leuke incentives zoals prijzen die je kan verdienen door de beste prestaties van je team te leveren. Denk hierbij aan een weekend weg met partner/vriend(in) of een winnaarslunch in je favoriete restaurant. Als je doorgroeit in je vaste aanstelling mag je zelfs je eigen leaseauto uitzoeken!

Zeker in de groeifase waar we in zitten vinden we het belangrijk om met het team leuke activiteiten te ondernemen. Een weekend Ardennen waar we een vrije val doen van 32 meter hoogte of een afdaling maken aan de mega zipline (voor de meeste van ons met stevige kater, want we houden van een gezellige borrel). Ieder kwartaal hebben een verassingsuitje die georganiseerd wordt door één van je collega’s. Ook een jaarlijks uitje kan niet ontbreken. Ga jij volgend jaar mee naar Griekenland om een lang weekend te zeilen? Of liever naar de sneeuw? We zijn er nog niet over uit, maar we kijken er nu al naar uit!


Hoe ziet je werkdag er uit?

Als je ’s ochtends binnen komt begin je met een kop koffie of een bak thee om daarna te bespreken wat de prioriteiten zijn voor de dag. Je inventariseert de openstaande vacatures en gaat op zoek naar de beste professionals voor de job via de verschillende jobboards. Jij weet ze te vinden en te binden aan onze organisatie. De meest interessante kandidaten stel je natuurlijk gelijk voor bij de hiring manager, wat ook gelijk een belangrijk contactmoment voor jou is. Je bouwt je eigen klantenportefeuille op en houd je naast recruitment ook bezig met bestaande relaties uitbouwen en relatiebeheer. Daarnaast probeer je ook in je eigen netwerk aanvragen/klanten binnen te halen.

’S middags heb je een kennismaking met een kandidaat op kantoor waarin je iemand pas echt leert kennen. Zo krijg je een goed beeld bij de ambities en persoonlijkheid van de kandidaat. Tijdens dit gesprek bespreek je de verschillende opties die wij hebben. Elke dag is een drukke dag en weet je natuurlijk niet exact hoe jouw dag gaat verlopen. Als Recruiter bij onze organisatie managed jij de verschillende trajecten en houd je continue contact met de kandidaten die bij verschillende klanten op gesprek gaan of al zijn geweest.

Natuurlijk hoop je de dag af te sluiten met een deal en mag je bij ons aan de bel trekken, zodat iedereen weet dat je een plaatsing hebt gedaan. Dit wordt natuurlijk ook vervolgens goed gevierd bij ons tijdens de vrijdagmiddag borrel.


Wat verwachten we van jou?
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met Information Technology
 • Het is een pré als je ervaring hebt in arbeidsbemiddeling
 • Ambitie, enthousiasme en een ondernemersspirit
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en goede communicatieve en advies vaardigheden.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een salaris tussen de € 3.000, - en € 5.000,
 • Incentives (bonusregeling, winnaarsprijzen of uitjes)
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Optie tot leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden tot trainingen of cursussen
 • Laptop en telefoon (Iphone);
 • Fijne werksfeer. Met goed gevulde koelkast voor de lunch en de een vrijmiborrel
 • Last but not least, 25 vakantiedagen en vakantiegeld.

Is dit interessant voor jou om eens te bespreken? Neem voor meer info contact op of solliciteer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Beschrijving werkgever HOE HET ALLEMAAL BEGON..
Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau. In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office. Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)

RECRUITMENT IS MAATWERK…
We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten. Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht. Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers. Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Utrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht