user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Elektromonteur

in Goes

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Voor een elektriciteit producent in de omgeving van Borssele zijn wij op zoek naar een ELEKTROTECHNICUS/STORINGSTECHNICUS voor de opvang van ziekte en stop.

Wij zijn op zoek naar een techneut met ervaring in de Elektrotechniek en of Mechatronica, of een combinatie. Je gaat storingen oplossen. Testen en beproeven van installaties en componenten. Controleren bewaken en bedienen van installaties of delen hiervan, en E-vrijschakel werkzaamheden uitvoeren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar techneuten met een afgeronde opleiding MTS-E of door ervaring verkregen competenties, een vergelijkbare opleiding zoals Mechatronica.
In het bezit van een geldig VCA certificaat
Kennis van Duitse taal is een pre
Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
In het bezit van eigen vervoer

Voor deze functie geld een uitstekende beloning !! Het salaris in de vacature is een indicatie, varieert naar gelang ervaring en leeftijd.
Voor informatie en sollicitatie ed.casteelen@nl.randstad.com 0610133985

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40