inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Machinevoerder - Gilze

2017-01-11

Vacature in Gilze

Randstad
  • MBO, 1 - 10 jaar ervaring
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

VACATURE MACHINE OPERATOR REGIO TILBURG

Onze opdrachtgever verzorgt, naast het gehele traject van fysieke distributie van mediaproducten ook een breed scala aan logistieke diensten voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches. Onze opdrachtgever is gericht op multichannel logistics. De focus is naast media ook op ander sectoren. Hierbij kan je denken aan branches als fashion, speelgoed, doe-het-zelf, warenhuizen, huishoudelijk (non-food), drogisterijen en web-shops. Voor deze opdrachtgever zoeken wij een machinevoerder

PROFIEL VAN MACHINE VOERDER REGIO TILBURG
Als Machinevoerder ben je verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van een gereed product voor de andere afdelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor het afleveren van een juiste en hoge kwaliteit van het product waarbij jouw inzet het verschil kan maken.
Op hoofdlijnen zien je verantwoordelijkheden er als volgt uit:
- Instellen, opstarten en bedienen van verpakkingsmachines;
- Operationele verstoringen oplossen aan verpakkingsmachines;
- Aansturen van medewerkers die werkzaam zijn aan de machines;
- Eerstelijns onderhoud verrichten;
- Aan- en afvoer van materialen en gereed product;
- Ondersteunen bij klantanalyses en kostenanalyse
- Je ziet jezelf voor minimaal de komende 5 jaar wel werken in een productieomgeving waarbij je volledig ingeleerd wordt in de werkprocessen binnen de afdeling.

Interesse in deze vacature, neem dan direct contact met ons op!

FUNCTIE-EISEN VOOR DE VACATURE VAN MACHINE OPERATOR
- MBO diploma's niveau 2 of 3.
- Technische kennis op MBO niveau 2 of 3 richting proces / mechanische techniek of gelijkwaardig
- Kennis van mechanische productieprocessen
- De drive om leren en werken te combineren
- Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Bereid te werken in een 2-ploegen systeem
- Ervaring in logistieke sector is een pré.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Beschrijving werkgever

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Operator in omgeving Gilze Bekijk alle 42 vacatures