inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature MEDEWERKER + TESTER HOOGWAARDIGE SLANGEN REGIO ALKMAAR

2017-04-21

Vacature in Alkmaar

Randstad
  • MBO, 1 - 10 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

VACATURE MEDEWERKER + TESTER HOOGWAARDIGE SLANGEN REGIO ALKMAAR
Voor een klant in Alkmaar is Randstad Techniek op zoek naar een productiemedewerker die de slangen welke hij bouwt kan testen.

De organisatie levert een compleet programma hoogwaardige industriële afsluiters, appendages, afdichtingen en slangen aan bedrijven in verschillende marktsegmenten (maritiem, industrie OEM/MRO, (petro)chemische industrie, olie- en gasindustrie en de utiliteit- en water).

Nadat de slag in elkaar is gezet is een van de testen dat de slang dertig seconden lang op een
barstdruk van 1680 bar moet blijven staan, zonder dat de slang of koppeling stuk gaat.

FUNCTIE EISEN MEDEWERKER + TESTER HOOGWAARDIGE SLANGEN REGIO ALKMAAR
- Een technische opleiding richting het keuren/reviseren van machines;
- NE 3140 kennis;

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk voor meer informatie op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie en wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact op met Merel Horvers via het telefoonnummer 0610236582 of mail naar merel.horvers@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Beschrijving werkgever

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Elektromonteur in omgeving Alkmaar Bekijk alle 22 vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Elektromonteur