inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND

2017-04-21

Vacature in Purmerend

Randstad
  • MBO, 1 - 10 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

VACATURE MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND
Voor een organisatie in regio Noord Holland is Randstad Techniek op zoek naar een monteur huisaansluitingen. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van warmte-afleversets en warmtemeters bij klanten. Daarnaast sta je stand-by voor eventuele vragen vanuit de klanten en zal je eventueel assisteren bij onderhoudswerkzaamheden aan regelstations en het warmteleidingnet.

De werkzaamheden zullen overwegend in dagdienst worden uitgevoerd. De functionaris moet echter bereid zijn in voorkomende gevallen flexibele arbeidstijden aan te houden.

FUNCTIE EISEN MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND
-MBO diploma richting installatietechniek (of soortgelijks);
- Minimaal 3 jaar werkervaring met cv-installaties;
- Kennis van druk- en temperatuurregelingen is een pre;
- Rijbewijs B;
- VOG (Verklaring van goed gedrag);
- Bereid consignatiediensten te draaien (1 keer per 5 weken);
- Eenvoudige warmte- en hydraulische berekeningen kunnen maken en het interpreteren van meetgegevens en technische tekeningen.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk voor meer informatie op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie en wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact op met Merel Horvers via het telefoonnummer 0610236582 of mail naar merel.horvers@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Beschrijving werkgever

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Elektromonteur in omgeving Purmerend Bekijk alle 28 vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Elektromonteur