user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND

in Purmerend

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

VACATURE MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND
Voor een organisatie in regio Noord Holland is Randstad Techniek op zoek naar een monteur huisaansluitingen. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van warmte-afleversets en warmtemeters bij klanten. Daarnaast sta je stand-by voor eventuele vragen vanuit de klanten en zal je eventueel assisteren bij onderhoudswerkzaamheden aan regelstations en het warmteleidingnet.

De werkzaamheden zullen overwegend in dagdienst worden uitgevoerd. De functionaris moet echter bereid zijn in voorkomende gevallen flexibele arbeidstijden aan te houden.

FUNCTIE EISEN MONTEUR HUISAANSLUITINGEN REGIO NOORD HOLLAND
-MBO diploma richting installatietechniek (of soortgelijks);
- 1-2 jaar relevante werkervaring met cv-installaties;
- Kennis van druk- en temperatuurregelingen is een pre;
- Rijbewijs B;
- VOG (Verklaring van goed gedrag);
- Bereid consignatiediensten te draaien (1 keer per 5 weken);
- Eenvoudige warmte- en hydraulische berekeningen kunnen maken en het interpreteren van meetgegevens en technische tekeningen.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk voor meer informatie op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie en wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact op met Merel Horvers via het telefoonnummer 0610236582 of mail naar merel.horvers@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40