user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lasopleiding met baangarantie

in Eindhoven

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • 1 - 10 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

OPLEIDING LASSER MET BAANGARANTIE
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een technische vooropleiding of minimaal 1 jaar ervaring in de metaal, werktuigbouw of automotive? Zie jij het wel zitten om als lasser aan de slag te gaan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Met enige regelmaat starten we een lasopleiding die je in 7 weken tijd brengt tot lasser met een NIL niveau 2-3 lasdiploma. De opleiding zal plaatsvinden in Weert bij het EQIN.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU
Om toegelaten te worden tot de lasopleiding vragen wij veel van je en dat begint natuurlijk met motivatie en inzet. Wij willen kandidaten die er 100% voor gaan en die graag in zichzelf willen investeren.

Je bent handig, bijvoorbeeld doordat je in je vrije tijd veel gesleuteld hebt aan auto's of brommers, je kunt en wilt kwaliteit afleveren, je bent niet bang van vonken en spatten en je staat open voor een dynamische en wisselende werkomgeving.

EISEN DEELNAME:
- In bezit van eigen vervoer en bereid om binnen een cirkel van 50 km te werken.
- Bereid om in ploegen te werken.
- Flexibele instelling, overwerk en onregelmatige tijden zijn geen probleem.
- Technische vooropleiding, bij voorkeur richting Metaal of Werktuigbouwkunde.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.
- Je bent bereid extra te investeren in je eigen ontwikkeling (vakavonden en/of cursussen).
- Je verkeert in goede gezondheid en kunt zwaar werk verrichten.
- Je bent fulltime beschikbaar.
- Een goede motoriek.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN
- Jaarcontract van 36 tot 40 uur
- Je wordt onderdeel van de Techpool
- Opleiding volledig door Randstad betaalt

DEELNEMEN
Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zien we je cv en motivatie tegemoet.

Randstad Techniek Vakschool
esther.pezy@nl.randstad.com | 06-15629875
www.randstad.nl/techniek

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40