user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lasser

in Zwolle

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Heb jij ervaring als lasser? Kan jij goed met aluminium, rvs of staal overweg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als lasser heb jij ervaring met meerdere lasprocessen en kan jij jezelf goed redden. Wij hebben meerdere opdrachtgevers waar jij aan de slag kan, waarbij het verschilt wat voor producten jij maakt. Dit kan grof werk zijn, maar ook juist erg secuur. Je vindt het leveren van kwaliteit erg belangrijk en zal er altijd voor zorgen dat je goede producten aflevert. Met de ervaring die jij hebt opgebouwd weet je wat je moet doen zodra je een tekening onder ogen krijgt. Jij redt je wel!

FUNCTIE EIS
-Ervaring met lassen (dit kan zowel mig/mag als tig zijn)

WAT VIND JIJ BELANGRIJK?
Wij vinden het belangrijk, dat jij op een plek aan het werk gaat waar jij energie van krijgt. Daarom gaan we bij Randstad Techniek met jou in gesprek zodra je hebt gesolliciteerd. Wat vind jij belangrijk? Welke functies spreken jou aan? Zijn er bedrijven die jou voorkeur hebben of wil je ergens absoluut niet werken? Soms spreekt een bepaald product ontzettend aan maar het kan ook zijn dat je onderdelen hebt die jou helemaal niet aanspreken. Door het gesprek met jou aan te gaan, komen wij meer over jou te weten en weten we waar jou sterke en zwakke punten liggen. Aan de hand van deze informatie gaan wij dan kijken welk bedrijf bij jou past.

WIJ BIEDEN
Omdat wij naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek gaan kijken wat de mogelijkheden zijn, bieden wij ook verschillende opties. Wil jij graag veel werkplekken zien en overal wat leren? Dan zijn projecten misschien iets voor jou. Heb jij meer behoefte aan vastigheid zodat je weet waar je aan toe ben? Dan gaan we kijken of we iets voor langere tijd voor je kunnen vinden. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te gaan bij een bedrijf, als dit de voorkeur van jou en het bedrijf is. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we kijken graag wat bij jou past. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf en jouw ervaring. Onze ervaring is dat dit ongeveer tussen de 11,50 en de 15 euro bruto/uur zal liggen.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of een andere baan bij Randstad Techniek? Graag komen wij met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt reageren via de 'solliciteer' button maar het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via mail of door te bellen. Je kunt jouw CV (inclusief telefoonnummer) sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Heb je nog vragen? Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 06 22 97 84 10
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40