user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Technische Dienst

in Wijhe

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Wie zoekt er nou geen leuke baan, uitdaging in techniek en ook nog eens top collega's bij een top bedrijf? Juist... Wij zoeken jou als medewerker technische dienst in Wijhe!

Als medewerker technische dienst ben jij samen met een viertal andere collega's degene die het machinepark in goede staat houdt. Je voelt je verantwoordelijk hiervoor en je bent gemotiveerd om alle ins en outs van het machinepark eigen te maken. Dit gebeurt op zowel mechanische als elektrotechnische vlak. Het gaat om zowel correctief- en preventief onderhoud als ad-hoc storingen. Je bent een teamplayer: Kom je er even niet uit? Dan heb jij je geweldige collega's waar je niet alleen mee kan lachen, maar waar je ook kan terug vallen zodat jullie samen de problemen kunnen oplossen. Bij het bedrijf staat jouw ontwikkeling als medewerker technische dienst centraal. Dat betekent dat jullie er samen voor gaan zorgen voor persoonlijke groei. Bij aanvang wordt je daarom gekoppeld aan een mentor die jou helpt om het machinepark eigen te maken. Zodra dit het geval is ga je ook zelfstandig storingsdiensten draaien. Daarnaast blijft men continu in gesprek over jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Zoals wij al zeiden is het een leuke baan met uitdaging in techniek en top collega's!

Wat wij van jou vragen?
- MBO werk- en denkniveau; natuurlijk het liefst richting techniek óf ervaring;
- Je bent gemotiveerd en leergiering;
- Je bent flexibel en bezit over een gezonde portie nuchterheid.

Wat krijg je ervoor terug?
- Prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- Bij goed functioneren mag je rekenen op een vast contract;
- Je komt te werken bij een bedrijf dat bijzonder begaan is met het personeel; je wordt zeker niet gezien als een nummertje!

Heb jij interesse in de functie medewerker technische dienst in Wijhe? Solliciteer dan direct via de knop solliciteren hiernaast of bel 0570-665265! Wij ontmoeten je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40