user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker technische dienst

in Raalte

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Sauzen, pasta, diervoeding en zelfs vlees en vis! Het zal je verbazen als je weet waar eieren wel niet in worden verwerkt! Hiervoor ben jij echter nodig; wij zoeken namelijk een medewerker technische dienst in Raalte die dit proces beschermt.

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat productiemiddelen goed op elkaar zijn afgestemd en je voert reguliere en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op zowel mechanische als elektrotechnische vlak. Jij bent de specialist die storingen oplost. Verder voer je modificaties uit en hou je de administratie bij rondom onderhoudsactiviteiten. Als Medewerker Technische Dienst weet jij hoe je op verschillende niveaus moet communiceren. Jij bent gedreven om de oorzaken te achterhalen van de oorzaken. Als jij iemand bent die diepgang zoekt, dan is dit de functie voor jou! Daarnaast kom je in een technische team te werken waar je altijd op terug kan vallen. Het bedrijf is gericht op jouw ontwikkeling waarbij jij zeker niet als een 'nummertje' wordt gezien.

Wat wij van jou vragen?
- MBO werk- en denkniveau; natuurlijk het liefst richting techniek óf ervaring;
- Je bent gemotiveerd en leergiering;
- Je bent flexibel en je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken.

Wat krijg je ervoor terug?
- Prima arbeidsvoorwaarden tot circa €2700,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- Bij goed functioneren mag je rekenen op een vast contract;
- Je komt te werken bij een bedrijf dat bijzonder begaan is met het personeel; je wordt zeker niet gezien als een nummertje!

Heb jij interesse in de functie medewerker technische dienst in Raalte? Solliciteer dan direct via de knop 'solliciteren' hiernaast of bel 0570-665265! Wij ontmoeten je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40