user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator Drenthe

in Emmen

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Volop Operator vacatures, opleidingstrajecten maar ook vaste banen in Noordoost Nederland!

Wij werken bij Randstad Procestechniek vanuit de kandidaat en stellen jou centraal. Dit wil zeggen dat wij als doelstelling hebben jou verder te helpen daar waar jouw wensen liggen. Ben jij iemand die weet wat dé vervolgstap moet zijn in jouw loopbaan? En in het bezit van Operator A, B of C papieren? Ben je nu Operator maar wil je de volgende stap maken naar Operator B, reageer dan nu! Opleiden behoort ook tot de mogelijkheden bij Randstad Procestechniek.

Randstad Procestechniek heeft goed contact met een heel ruim netwerk aan toonaangevende bedrijven in Noordoost Nederland. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel liggen er dus volop kansen voor een mooie functie in de Procestechniek. Wij gaan graag met jou in gesprek om samen te ontdekken wat jouw ideale vervolgstap als Operator kan zijn.

Ben jij nu niet beschikbaar? Maar ken je iemand anders, draag je vriend en/of kennis aan! En verdien maar liefst € 250,- euro! (indien deze persoon minimaal 4 weken via ons aan het werk is)

WAT BIEDEN WIJ?
- Marktconform salaris
- Uitdagende baan bij een bedrijf in Noordoost Nederland dat bij jou past
- Vooruitzicht op een vaste aanstelling
- Opleidingstrajecten
- Bij een aantal opdrachtgevers kun je direct in dienst!

WERKEN VIA RANDSTAD PROCESTECHNIEK
Randstad Techniek is het technisch uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie van operator? Of wil je met Randstad Procestechniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Je kunt dan uiteraard contact met mij opnemen:

Janette Bakker
Telefoon: 0610687925
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Je gegevens mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. kan ook. Ook dan nemen we contact met je op. We spreken je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40