user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator Hoogeveen

in Hoogeveen

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

OPERATOR HOOGEVEEN
Wil jij je verder ontwikkelen van mechanisch operator naar lijntechnicus? Dan is dit een mooie kans. Ardagh in Hoogeveen biedt een interne opleidingsplek waarbij je eerst gaat werken als mechanisch operator en daarna door een opleiding wordt klaargestoomd tot lijntechnicus. Als lijntechnicus ben jij degene die de verantwoordelijkheid heeft over de machinelijnen!

Ardagh maakt metalen verpakkingen voor de babyvoedingsindustrie. Als operator en lijntechnicus is het produceren van deksels en blikken je primaire taak. Oog voor hygiëne en kwaliteit zijn daarbij essentieel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen en afstellen van de machines en zorg je ervoor dat de productielijnen technisch in goede staat blijven.

Wij zijn op zoek naar operators met minimaal afgeronde MBO niveau 3/4. Je hebt ervaring en/of affiniteit met metaal, motorvoertuigentechniek, mechanische- of elektrotechniek. In een productieomgeving voel je je als een vis in het water. Daarnaast heb je affiniteit met sleutelen. Je wilt je graag verder ontwikkelen en je aan ons binden om in ca. twee tot drie jaar te worden opgeleid tot lijntechnicus. Bereidheid om in ploegendienst te werken (3 ploegen) is een absolute must.

TAKEN LIJNTECHNICUS IN OPLEIDING
Je wordt door Ardagh in de praktijk opgeleid om zelfstandig de productielijnen te bedienen, reparaties en inspectiebeurten uit te voeren en te assisteren bij het uitvoeren van onderhoud. Je leert daarnaast om de technische lijnadministratie zelfstandig te verzorgen en voorstellen ter verbetering van de productiemachines en het productieproces te doen. Indien nodig wordt een deel theoretische opleiding gekoppeld aan de praktijk..

FUNCTIE EISEN LEERLING LIJNTECHNICUS
- een afgeronde technische opleiding MBO niveau 3 (bijv. mechanisch operator, WTB).
- Ervaring en/of affiniteit met motorvoertuigentechniek, mechanische- of elektrotechniek.
- In een productieomgeving voel je je als een vis in het water.
- Jij hebt affiniteit met sleutelen.
- Jij wilt je graag verder ontwikkelen en je aan ons binden om in ca. twee tot drie jaar te worden opgeleid tot lijntechnicus.
- Bereidheid om in 3 ploegendienst te werken is een absolute must.

Onderdeel van de selectieprocedure kan zijn een competentietest, waarbij getest zal worden op de vereiste competenties, t.w.: prestatiegerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheid.

Spreekt dit traject je aan en voldoe je aan het profiel, dan zien wij je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Afhankelijk van opleiding en werkervaring behoort een arbeidsovereenkomst bij Ardagh tot de mogelijkheden.

Ben jij de operator die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de solliciteer-knop. Of stuur jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.! Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op. Bij vragen of voor meer informatie kan je op werkdagen contact met ons opnemen via 06-10687925.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
38