user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature MIG/MAG-lasser (NIL 2)

in Amsterdam

Randstad
  • Randstad
  • HAVO / VWO / LBO / VMBO / MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Ben jij technisch, doelgericht, vasthoudend en oog voor detail? Zie jij het zitten om als onderdeel van een compleet lasproces een lasmachine te bedienen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor Hitachi Construction Machinery Europe zijn wij op zoek naar MIG/MAG Lassers NIL 2.
Hitachi Amsterdam is gespecialiseerd in het maken van middelgrote graafmachines van 10 tot 45 ton en deze machines worden door heel Europa gedistribueerd.

Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig lassen van graafarmen met behulp van verschillende tekeningen. Hitachi hecht aan een veilige werkomgeving en een hoge kwaliteit waardoor een NIL diploma niveau 2 minimaal vereist is om de werkzaamheden volgens de standaard uit te voeren. Ook dien je bereid te zijn om in een 2-ploegendienst te werken.

Functie eisen voor de functie van lasser bij Hitachi:
- NIL lasdiploma op minimaal niveau 2
- Ervaring met staaldikte 3-10 mm
- Bereid om in 2-ploegendienst te werken
- Fulltime beschikbaar
- Bereid tot overwerk, ook in het weekend
- Gewend om seriematig te werken in een productie-omgeving
- Goede nederlandstalige spreekvaardigheid

Wat krijg je ervoor?
- Mooi salaris (min-max €2040-€2600)
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Plezierige en informele werksfeer

Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel door te solliciteren op deze vacature! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40