user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker technische dienst met ruimte voor ontwikkeling!

in Winterswijk

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Als jij uitdaging en afwisseling zoekt op technisch gebied, dan hoef jij niet meer verder te zoeken! Wij zoeken jou als medewerker technische dienst in Winterswijk!

Als onderdeel van de afdeling Technische Dienst zorg je letterlijk voor het draaiend houden van de onderneming! Aangezien het bedrijf werkt met een unieke combinatie van machines is dit een uitdagende, afwisselende baan. Jouw hoofddoel is het zo hoog mogelijk laten zijn van de technische beschikbaarheid van de machines en gebouwen. De TD voert inspecties uit om het onderhoud planbaar te maken en stilstand zoveel mogelijk te voorkomen. De TD is verantwoordelijk voor het repareren en het uitvoeren van het 2de en 3de lijns-onderhoud aan machines en gebouwen en ziet toe op de tijdige en juiste uitvoering van het 1ste lijns-onderhoud en doorgevoerde kleine reparaties. In eigen beheer worden machines en constructies vervaardigd op eigen initiatief of op aanvraag van je collega’s. Als medewerker technische dienst wordt je uitgedaagd op zowel elektrisch als mechanisch gebied.

Naast een mooie functie ontvang je nog meer mooie zaken!
Allereerst mag je goede voorwaarden verwachten conform de meubel-cao. Je komt daarnaast in een mooi bedrijf te werken met prettige collega’s om je heen. Hierdoor is je functie uitdagend, maar ook nog erg leuk! Uiteraard mag je een vast contract verwachten bij goed functioneren. Wil jij je ontwikkelen? Dan ben je hier ook aan het juiste adres omdat men graag focused op jouw ontwikkeling.

Uiteraard vragen wij ook wat van jou!
Allereerst is een afgeronde diploma niet direct een vereiste, we zien dan wel graag relevante werkervaring terug op je CV. Een afgeronde opleiding richting WTB, mechatronica of elektrotechniek is natuurlijk wel welkom! Omdat je ook storingen oplost, ben jij creatief en vindingrijk. Je geeft niet op en bent pragmatisch ingesteld. Een technische dienst vraagt natuurlijk ook wat van je flexibiliteit!

Een bijzonder mooie functie bij een boeiende bedrijf dus! Heb jij interesse in de functie van medewerker technische dienst in Winterswijk? Solliciteer direct of bel/mail ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
38