user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Procesoperator B

in Vlissingen

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij die persoon die niet elke dag hetzelfde wil doen, zijn eigen uitdagingen wil ontdekken! Dan is de baan van Procesoperator in Vlissingen de juiste voor jou.

Het hoofddoel van jouw functie is opslag en overslag, naar zowel weg als scheepvaart. Jij draagt zorg dat de producten op de juiste manier worden behandeld volgens de geldende voorschriften, met de hoge standaarden wat betreft veiligheid en hygiëne. Het monster nemen, bijhouden van de voorraden in de tanks en klein onderhoud behoren allemaal tot jouw taken. Ook de administratieve afhandeling is een deel van jouw takenpakket.

Wat wordt er van jou verwacht:

Mbo opleiding bij voorkeur in de richting van Operator, ervaring in tankoverslag is een grote aanbeveling.
In het bezit van een geldig VCA certificaat
In het bezit van rijbewijs B
Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Kennis van de Engelse en Duitse taal in verstaan en spreken
Goede computer vaardigheden, en eventuele specifieke voorraad beheers systemen.

Dit is een functie met een uitdaging goede beloning en voor langere tijd. Het in de vacaturetekst genoemde salaris is een indicatie afhankelijk van leeftijd ervaring en aanvullende diploma's
Voor informatie en sollicitatie, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 0610133985
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 100.000 p/j
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Procesoperator B
Score: 8.5
Stemmen: 17

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Vlissingen