user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider

in Velddriel

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Operator | Ploegleider | 2 Ploegen | Vaste baan

Ben je nu al werkzaam als assistent ploegleider, maar wil je door naar de volgende stap? Of werk je al als teamleider in de procestechniek, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Wellicht ben jij dan perfect voor deze functie! In regio Den Bosch zoeken we een teamleider voor de procestechniek. Het bedrijf is grootproducent van champignons en werkt naar de juiste voedselveiligheid, kwaliteit en heerlijke smaak.

Het bedrijf is continu in ontwikkeling en verwachting 2018 een geheel nieuwe productielocatie te hebben gerealiseerd. Ter uitbereiden van het bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven persoon voor de 2 ploegendienst. Je begeleidt en stuurt de productiemedewerkers aan in de ploeg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productieplanning, rekening houdend met de gestelde eisen t.a.v. kwaliteit (volgens BRC en IFS normen) en kwantiteit.

De werkzaamheden:
- Actieve leiding en begeleiding geven aan ongeveer 10 medewerkers/operators in de ploeg.
- Je draagt zorg voor een effectieve en efficiënte werkorganisatie.
- Toezicht houden op de prestaties van machines en installaties en letten op de naleving van de HACCP- en ARBO richtlijnen.
- Analyseren van het productieproces en draag je verbeteringen aan.
- Rapporteren aan de productieleider.
- Communiceren met Hoofd Kwaliteitsdienst, Chef Technische Dienst en Logistiek manager.
- Beheren van het machinepark en bij gebreken communiceren Chef Technische Dienst.
- Je zorgt ervoor dat in de morgen tijdig kan worden begonnen en dat per medewerker per werkdag de daartoe gestelde productieve werkuren worden gerealiseerd.
- Zorg dragen voor registratie van verbruiken grond- en hulpstoffen, emballagematerialen etc.
- Behartigen van personeelsaangelegenheden.
- Zorg dragen voor urenregistratie.
- Zorg dragen voor operationele schoonmaakwerkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor:
- Een goede voortgang van het productieproces.
- Verbruik van grond- en hulpstoffen.
- De naleving van het geldende bedrijfsreglement.
- Bevoegdheid tot het inhuren van personeel binnen de daartoe bestemde budget.
- Bevoegdheid tot het aanpassen van het personeelsrooster.
- Tekenen van facturen bij accoordbevinding t.b.v. de betaalbeheerding.

Jij bent/hebt:
- Een opleiding op MBO niveau (bij voorkeur richting de levenstechnologie of gelijkwaardig).
- Diploma bedrijfshulpverlening is gewenst.
- Enige leidinggevende ervaring in de productie/procestechniek.
- Ervaring met tekstverwerker Word en spreadsheet Exel.
- Flexibele instelling.
- Bereid te werken in een 2 ploegendienst.

In een fijn team van 4 ploegleiders werken jullie naar het beste resultaat van het bedrijf. Het salaris is bespreekbaar en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het salaris ligt ongeveer tussen de €2600,- tot 3100,- bruto per maand exclusief toeslagen. Je krijgt een contact direct vanuit het bedrijf zelf voor bepaalde tijd. Na goed functioneren is een vast contract mogelijk.

Is dit de functie voor jou? Laat me zo snel mogelijk weten waarom deze functie bij je past! Je kunt me hierover bellen, mailen of WhatsAppen! Hopelijk tot snel!

Randstad Techniek
Steven Penninger
T: 046 420 63 17
M: 06 20 56 70 86
E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
w: www.randstad.nl

Ben je op zoek naar een andere uitdagende operator functie? Neem even contact met me op en dan bespreken we meerdere mogelijkheden!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 290.000 p/j