user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technische medewerker / Keurder NEN3140 met uitzicht op vast!

in Zwolle

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij een nauwkeurige techneut die ook nog eens in het bezit is van een NEN3140 certificaat? Dan hebben wij een mooie baan voor jou als technische medeweker in Deventer!

Als Technische Medewerker werk je bij een mooi bedrijf in de groothandel die gespecialiseerd zijn in industriëel machines en gereedschappen. Het is van groot belang dat alle producten naar behoren functioneren; daarom ben jij onmisbaar! Met je NEN3140 keur jij alle producten en, waar nodig, zal jij ook reparaties verrichten. Dit doe je overigens niet alleen op de vestiging in Deventer, ook kom jij regelmatig bij de klanten over de vloer in de regio van Apeldoorn en Deventer. Zo hoeft geen dag hetzelfde te zijn en kom je regelmatig in contact met je klanten. Het is een opdracht waarbij je op vast dienstverband mag rekenen als het wederzijds goed klikt. In eerste instantie is het een opdracht voor langere termijn. De functie is in een dagdienst.

Uiteraard mag je hier ook het een en ander ervoor terug verwachten zoals een maximum salaris van €2500,- bruto per maand afhankelijk van relevante ervaring. Daarnaast komt je te werken bij een bedrijf met een prettige omgangscultuur en fijne collega's!

Wij vragen van jou uiteraard technische ervaring en een NEN3140 certificaat waardoor jij keuringen mag uitvoeren. Omdat je regelmatig een stukje naar de klant moet rijden is ook rijbewijs B een vereiste. Je bent zo snel mogelijk beschikbaar (het liefst per direct) en je bent een flexibele aanpakker.

Heb jij interesse in de functie van technisch medewerker in Deventer? Aarzel dan niet en solliciteer direct of bel/mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 250.000 p/j