user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature: Procesoperator bij Kikkoman Hoogezand - Sappemeer

in Sappemeer

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 38 uur p/w
Beschrijving functie Kikkoman is een productie bedrijf in Hoogezand - Sappemeer en voor dit leuke bedrijf hebben we een vacature! Heb jij ervaring als procesoperator en ben je niet bang om hard te werken? Dan is deze operator vacature in omgeving Hoogezand wat voor jou!

Wil jij ook je dag beginnen met koffie en een praatje met je collega's en vervolgens de productie vloer op? Vind je het fijn te werken aan continue verbetering en vind je het leuk om de hele dag met machines bezig te zijn? Woon je in de buurt van Hoogezand - Sappemeer of in de omgeving van Groningen? Dan zou je goed passen als operator bij Kikkoman, producent in sojasaus. Dit betreft een vacature waar kans is op vast dienst verband bij Kikkoman.

Wat is van belang bij deze vacature?
- Je bent inzetbaar voor 38 uur in de week (mogelijk in ploegen)
- Je hebt een opleiding of aantoonbare ervaring met procesoperator (het liefst op B niveau)
- Je bent woonachtig in omgeving Hoogezand - Sappemeer (of kan hier goed naar toe reizen)
- Je hebt technisch inzicht
- Je wit met plezier naar je werk gaan

Wat bieden we bij deze vacature?
- Uitdagend werk als operator in de voedselmiddelen industrie
- Vaste uren per week
- Een fijn salaris, ploegentoeslag en reiskostenvergoeding

Heb je vragen over de vacature of ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel of neem contact op met Claudia Smit. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 1.204 p/j
Vacature: Procesoperator bij Kikkoman Hoogezand - Sappemeer
Score: 7.4
Stemmen: 22

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Sappemeer