user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technician

in Zwolle

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij technisch onderlegd op het gebied van werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een afwisselende functie bij een organisatie die werkt met unieke technische producten?
Voor een toonaangevend bedrijf in Zwolle zijn we op zoek naar een Technician.Onze opdrachtgever kenmerkt zich door het leveren van hoge kwaliteit, transparantie en korte communicatielijnen. Nieuwe technologieën bieden een constante uitdaging en maken het werken leuk. Tevens vinden ze het belangrijk dat medewerkers hun individuele vaardigheden en talenten blijven ontwikkelen in een veilige en uitdagende werkomgeving.Onze opdrachtgever heeft een leuke uitdaging voor een:Technician Als Technician ben je samen met je team verantwoordelijk voor het onderhoud, het verrichten van (revisie) reparatiewerkzaamheden en het (de)monteren van motoren, transmissies, voertuigonderdelen en AC/NBC systemen. De standplaats is Zwolle, maar in voorkomende gevallen werk je op locatie bij de klant.WerkzaamhedenAan de hand van tekeningen, werkinstructies en procedures voer je onderhoud en revisiewerkzaamheden uit aan machines en machineonderdelen.Je onderzoekt schades en komt met een reparatievoorstel.Je stelt machines en machineonderdelen af, test deze en bent verantwoordelijk voor het proefdraaien.Je controleert de inkomende machines en machineonderdelen.Je voert revisie- en reparatiewerkzaamheden uit m.b.v. (verspanende) machines.Je leest tekeningen, interpreteert deze en meldt eventuele afwijkingen.Je demonteert machines, assembleert de onderdelen en bouwt deze weer op.Je verwerkt verrichte werkzaamheden administratief en houdt uren en materiaalgebruik bij.Functie-eisenJe beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een diploma richting WTB, kennis van elektrotechniek is een pré.Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en een voldoende tot goede beheersing van de Engelse taal.Je bent communicatief vaardig.Je werkt netjes en geordend en bent administratief sterk.Wat wij bieden:Een baan binnen een bedrijf dat werkt met unieke producten in een technische omgevingEen dynamische, informele en lerende werkomgevingEen passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.De basis voor de arbeidsvoorwaarden is de cao Metalektro, beloning is marktconform en op basis van de zwaarte van de functie en kennis en ervaring.

Voel jij je aangesproken en pas jij binnen het profiel, reageer dan via onderstaande blauwe button. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Peter van der Bij: of 0623538780 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 18,00 p/u
Technician
Score: 7.3
Stemmen: 15

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Zwolle