user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Mechanisch Monteur Werkplaats te Delft (VASTE BAAN)

in Delfgauw

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie VACATURE WERKPLAATS MONTEUR TE DELFT (VASTE BAAN)Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkplaatsmonteur? Lees dan snel verder.FUNCTIE-OMSCHRIJVING VACATURE WERKPLAATS MONTEUR TE DELFT (VASTE BAAN)
Het stellen van diagnoses, reviseren, repareren en modificeren van de producten, zoals (automatische) versnellingsbakken, assen en stuurhuizen die onder andere worden toegepast in: grondverzetmachines, kraanvoertuigen, vrachtwagens, stadsbussen en touringcars.Het uitvoeren van de werkzaamheden in zowel de werkplaats als op locatie bij de opdrachtgever. FUNCTIE-EISEN VACATURE WERKPLAATS MONTEUR TE DELFT (VASTE BAAN)
Grote affiniteit met het automotive werkveldEen technische opleidingIn het bezit van rijbewijs B (C/D is een pré). WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEKRandstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een VASTE BAAN als resultaat. Niets voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek Randstad Techniek WestVoor vragen neem contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 070- 3118860 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 p/m
Mechanisch Monteur Werkplaats te Delft (VASTE BAAN)
Score: 7.1
Stemmen: 19

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Delfgauw