user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Procesoperator

in Veghel

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Operator verpakkingen | 3 ploegen | Vaste baan

Eindelijk ben je thuis van die lange dag werken, open je je voorraad kast en pakt het eerste product dat je honger even stilt. Hoe vaak is dan dat je die verpakking van dat chocolaatje, zakje snoep of die doos mueslirepen niet open krijgt? Hoe kan dit toch zo goed verpakt zitten? Ook wel fijn, want je wil ook niet dat een zak kapot scheurt en alles op de grond valt.

Het kan zijn dat je graag in de voedingssector werkt, maar liever bezig bent met mechanische werkzaamheden, Dan is dit echt een functie voor jou! Als operator verpakkingen ben je de gehele dag bezig met mechanische werkzaamheden, waarbij je aan de verpakkingsmachine zorgt voor een goed eindproduct. Je komt te werken in een productie omgeving waar innovatie, operationele verbetering en groei centraal staan.

Na een gedegen inwerkperiode krijg je als operator een werkgebied toegekend bestaande uit 1 tot 3 productielijnen. Samen met je collega’s (productiemedewerkers, technische dienst, ploegleiders etc) draag je zorg voor een optimaal verloop van de diverse processen binnen je werkgebied.

Jouw taken en verantwoordelijkheden;
Als Procesoperator ben je binnen je werkgebied verantwoordelijk voor het uitvoeren, toepassen, naleven en controle op/van:
- Prestatie Management (bijv. informatieoverdracht en voortgangrapportages)
- Standaarden (bijv. 5S, proces en kwaliteitsstandaarden)
- Basiscondities (bijv. controle op kritische machine parameters)
- Technische activiteiten (bijv. ombouwen, afstellen, oplossen kleine storingen en ondersteuning van Technische dienst bij onderhoud)
- Quality controle (bijv. opstartcontrole, controle codering en overige tussentijdse Quality rapportages)
- GMP Hygiëne en veiligheid principes (bijv. veilige en nette werkvloer)

Waar ga je werken?

Het bedrijf is in 1997 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van de meest uiteenlopende producten onder andere uit de voedingsmiddelenindustrie, te beginnen bij diverse soorten snoepgoed, food en pet food. Daarnaast verpakken ze ook persoonlijke verzorgingsproducten en consumenten elektronica. Tot de talrijke klanten behoren alle A-merken en diverse private label producenten. De onderneming is partner voor zijn klanten. „Samen maken we het verschil" luidt het motto.

Met een eigen engineering-team zijn we continu bezig naar oplossingen te vinden voor de meest diverse verpakkingsideeën en deze zo snel en efficiënt mogelijk te realiseren. De onderneming heeft ongeveer 600 medewerkers in dienst, werkzaam in vestigingen door heel Nederland.

Jij bent/hebt:
- Verantwoordelijkheidsgevoel en beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal.
- Je hebt ervaring in de procesindustrie.
- Bij voorkeur al ervaring in de verpakkingsindustrie.
- Het vermogen om mensen te coachen maar bent daarbij zeker ook een teamspeler.
- Hebt een hands-on mentaliteit en je bent bereid om je team op de werkvloer maximaal te ondersteunen.
- Bekend met technische vaardigheden, bent inventief en besluitvaardig.
- Bereid te werken in een 3 ploegendienst.

Wat wordt jou geboden?

Wij bieden een omgeving waarin je de kans krijgt om te bouwen aan de ontwikkeling van de organisatie, jezelf en die van jouw teamleden. Veel nog te realiseren verbeteringen en een mooie uitdaging in het continue verbeteren van de bedrijfsprocessen. Een kans om samen met ons toonaangevend te zijn in de verpakkingsbranche.

Wij bieden een jaarcontract met een bruto maandsalaris tussen €2000,00 - €2300,00. Daarbij komt nog een ploegentoeslag..

Zie jij jezelf wel werken in deze functie en heb je interesse? Neem dan contact met mij op dan vertel ik je alle verdere informatie!


Randstad Techniek

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.300 p/m
Procesoperator
Score: 9.1
Stemmen: 19

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Veghel