user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur Trapliften Landelijk (VASTE BAAN)

in Lisse

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Beschrijving functie

VACATURE SERVICEMONTEUR TRAPLIFTEN TE UTRECHT/LEIDEN (VASTE BAAN)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicemonteur? Lees dan snel verder.

 

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties aan trapliften. Wij zoeken meerdere kandidaten voor verschillende regio’s.

FUNCTIE-OMSCHRIJVING VACATURE SERVICEMONTEUR TRAPLIFTEN TE UTRECHT/LEIDEN (VASTE BAAN)
Als je verstand hebt van elektrotechniek en graag service- en klantgericht bezig bent, dan is deze veelzijdige functie op je lijf geschreven. Als servicemonteur installeer, onderhoud en repareer je trapliften, plateauliften en huisliften. Na een uitgebreide inwerkperiode met onze ervaren monteurs ga je zelfstandig op pad met een bedrijfsauto en telefoon van de zaak. Naast het installeren en onderhouden van liften verhelp je storingen, en ben je periodiek ook buiten de normale werktijden en in het weekend oproepbaar voor het verhelpen van storingen.

 

FUNCTIE-EISEN VACATURE SERVICEMONTEUR TRAPLIFTEN TE UTRECHT/LEIDEN (VASTE BAAN)
Je beschikt over een techniek diploma en bent in het bezit van een rijbewijs B

Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen.

Je kunt goed samenwerken en je bent goed in staat om problemen te analyseren

Verder ben je klantgericht en representatief

 

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een VASTE BAAN als resultaat. Niets voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

 

Randstad Techniek West

Voor vragen neem contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 070- 3118860

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 p/m
Servicemonteur Trapliften Landelijk (VASTE BAAN)
Score: 9.1
Stemmen: 31

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Lisse