Vacature Medewerker Vastgoed & Infrastructuur, Rijksvastgoedbedrijf

in Tilburg

Randstad
  • Randstad
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Beschrijving functie

Ben je enthousiast over vastgoed, wil je graag bijdragen aan een groene buitenruimte en werk je graag voor een grote overheidsorganisatie?

Wij zijn voor het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) in het centrum van Tilburg op zoek naar een Medewerker Vastgoed & Infrastructuur. Een uitdagende technische functie met een focus op het beheer van groen en buitenruimte. Je start zo snel mogelijk tot minimaal eind januari 2020, met de mogelijkheid op verlenging. Je werkt 36 uur per week, verspreid over maandag tot en met vrijdag en in dagdiensten.

Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, musea, gevangenissen, paleizen en monumenten.

Je gaat aan de slag bij de sectie Stedelijke inrichting. Deze sectie is verantwoordelijk voor de specialistische kennis op het gebied van de inrichting en het beheer van de stedelijke buitenruimte.

Wat ga je doen?

Je wil graag een bijdrage leveren aan het beheer van de groene buitenruimte in de regio Volkel. Je draagt samen met de sectie Stedelijke inrichting zorg voor onder andere het opstellen van ruimtelijke inrichtingsplannen, het onderhoud van de stedelijke buitenruimte op rijks-locaties en het beheren van de technische vastgoedinformatie.

Je adviseert over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld over projectvoorbereidingen, beheer- en onderhoudsvraagstukken, over consequenties van ontwikkelingen in het vakgebied en over wet- en regelgeving en beleid. Ook beoordeel je de kwaliteit van plannen en ontwerpen, stel je technische eisen en randvoorwaarden, houd je jezelf bezig met de bijbehorende kosten en je voert diverse inspecties uit.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en je hebt een sterk analytisch vermogen. Bij voorkeur heb je ervaring met het begeleiden van RAW-contracten en ga je gaat zorgvuldig te werk. In het team heb je een open houding en vind je het leuk om samen met je collega’s resultaten en doelen te behalen. Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding op het gebied van beheer (openbare) ruimte en al enige ervaring met technisch groenbeheer.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en veelomvattende baan bij het agentschap met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland! Ruimte voor zelfontwikkeling en initiatief en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden via Goodhabitz, het online leerplatform van Randstad. Daarnaast krijg je van ons:

  • een salaris tussen de € 2.581,44 en € 3.647,28 bruto per maand op basis van 36 uur per week
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband

Hebben wij jouw enthousiast weten te maken? Reageer dan uiterlijk zondag 18 augustus aanstaande met je CV en een motivatie en dan nemen wij op maandag 19 augustus nog voor de middag contact met je op.

Een VOG screening maakt onderdeel uit van de procedure. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden op een locatie van het Ministerie van Defensie zal er ook een screening door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst Defensie (MIVD) plaatsvinden.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.647 p/m
Medewerker Vastgoed & Infrastructuur, Rijksvastgoedbedrijf
Score: 7.1
Stemmen: 29

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Tilburg