Vacature Procesoperator - Zwolle

Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

#randstadtechniekoost

Wil jij als operator aan de slag in de 5 ploegen en ben jij in staat om als operator een heel proces te overzien? Lukt het jou om cool te blijven wanneer het pittig gaat worden? Dan is dit een operator vacature voor jou.


Het bedrijf
Koninklijke Euroma is een topfabriek in Europa op de markt van kruiden en specerijen. Deze topprestatie wordt kracht bijgezet door de gloednieuwe fabriek die operationeel is gegaan in Zwolle.


De afdeling
Op de afdeling Prima Pura kun jij als operator aan de slag. Hier worden de kruiden gereinigd en gemalen. Dit op een manier die ervoor zorgt dat de voedselveiligheid omhoog gaat maar ook de houdbaarheid van het product.
Het team bestaat uit 5 ploegen. Met in iedere ploeg 4 á 5 operators waarvan 2 operators procesbewakers zijn. In deze functie van operator ben je verantwoordelijk voor de procesbewaking.

Wat ga je doen?
Hierbij verricht je functionele zaken als het storten en afzakken van kruiden. Daarnaast zal je doormiddel van het lezen van de diverse schermen de vertaling moeten maken naar het proces. Deze schermen staan op verschillende plekken op de afdeling, en soms zelfs op een andere verdieping. Heb je een hands on mentaliteit dan ben jij de juiste persoon.
Belangrijk is dat je goed kan vertalen van wat je op het scherm ziet naar daadwerkelijke acties. Daarnaast moet je inzien welke consequenties deze acties hebben op het gehele proces.


Wat krijg je ervoor?
◦Een werkplek waar jij verantwoordelijk bent van grondstof tot eindproduct.
◦Een goed salaris tussen 14,10 en 15,60 euro bruto per uur.
◦Werken in de 5 ploegen.
◦36% ploegentoeslag.
◦18 cent reiskosten vergoeding.
◦Kans op een contract bij Koninklijke Euroma wanneer het van beide kanten goed bevalt.


Wil je weten hoe de afdeling eruit ziet? Bekijk het via de link https://www.euroma.com/nl/kwaliteit/proces 


Heb je interesse, reageer dan doormiddel van de sollicitatiebutton met en meest recent cv.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Info salaris Bruto € 15,00 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Zwolle
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Zwolle