Vacature Operator parttime - Maarheeze

Maarheeze

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Operator Parttime

24-32 uur

Wicky, dat kleine pakje waarvan je vroeger de zijkantjes moest vasthouden, zodat je niet kon knoeien. In je kindertijd, maar nu nog steeds was/is dat een heerlijk drankje. Onze relatie in Maarheeze en Hoensbroek is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. Naast die producten produceren ze ook water, bier en energie- en sportdranken.

In Maarheeze zijn we op zoek naar een operator die op parttime basis wil werken. Jij geeft per week aan welke datums en tijden je beschikbaar bent en wij matchen daar diensten bij! Hoe ideaal! De beschikbare diensten zijn:

06:00u - 14:00u
14:00u - 22:00u
22:00 - 06:00u

Het kan dus zo zijn dat je graag nachten werkt en dan kan je die voor jezelf ook goed inplannen.

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en ombouwen van productieapparatuur van een productielijn. We hebben verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen. Erg belangrijk is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren.

Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staat in je functie centraal. Als Operator speel je een belangrijke rol in verbeteringen. We vragen dan ook van je dat je verbetervoorstellen inbrengt en implementeert en deelneemt aan verbeterteams.

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces bij een machine. Het is van belang dat je zo nodig ingrijpt als er veranderingen of moeilijkheden voorkomen. Zo komt wel eens voor dat een machine een storing heeft, de taak van de Operator is dan om zoveel mogelijk de eerste lijnstoringen te verhelpen. Ook betekent het dat je collega’s zoveel mogelijk ondersteunt en samenwerkt.

Jij bent/hebt:
- MBO werk- en denkniveau
- Enige relevante ervaring als operator.
- Communicatief vaardig.
- Bereid om te werken via een wekelijks rooster

Het salaris is €13,53 bruto per uur. In de vroege uren krijg je een ploegentoeslag van 11%, in de late/nacht uren een toeslag van 27% en in de weekenden een toeslag van 100%.

Spreekt het bovenstaande verhaal je aan? Het kan jouw verhaal worden!! Neem contact met mij op en dan vertel ik je alle verdere informatie!

Randstad Techniek
Juliette Meulendijks
T: 046 420 63 60
M: 06 81 32 87 23
E: [email protected]

Ben je op zoek naar een andere functie als Operator? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 13,00 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Maarheeze
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Maarheeze