user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Bedrijfswagenmonteur zware voertuigen

Vacature Hoogeveen

Connect - Zwolle
  • Connect - Zwolle
  • MBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Bedrijfswagenmonteur zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud en het uitvoeren van servicewerk aan bedrijfswagens, met name vrachtwagens en trailers. Je werkt de opdrachten af die je worden toegewezen door de Chef Werkplaats en je verricht jouw werkzaamheden zelfstandig, maar bij complexe reparaties werk je samen met collega's.

Wanneer er problemen zijn met het voertuig / motoren, dan weet jij op een efficiënte wijze de storingen te lokaliseren en ben je in staat om te adviseren hoe deze moeten worden opgelost en weet je de reparatiewerkzaamheden deskundig uit te voeren. In de transportsector is tijd een belangrijke factor en daarom zorg je ervoor dat je de werkzaamheden binnen de gestelde tijd wordt uitgevoerd . Het voertuig moet zo snel mogelijk weer de weg op en daar draag jij je steentje aan bij.

Verder voer je testen uit, maak je testritten om te controleren of e.e.a. naar behoren functioneert en rapporteer je over de uitgevoerde werkzaamheden aan jouw chef. Je bent een bedrijfswagenmonteur in hart en nieren en daarom weet jij jouw collega's te helpen met raad en daad.

lees meer

Eisenpakket

Voor de functie vanvrachtwagenmonteur ben je in het bezit van een met een diploma afgeronde opleiding MBO-opleiding bedrijfswagenmonteur (niveau 3 of 4), bijv. BAT of EBAT is een sterke pré en je hebt bij voorkeur een APK bevoegdheid. Je beschikt minimaal over 3 - 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie.

Jouw kennis op het gebied van dieselmotoren, hydrauliek en pneumatiek is op een uitstekend niveau. Je bent gedreven, klantvriendelijk, flexibel en je verricht prima vakwerk. Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook in teamverband presteer je goed. 

Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B(E) en rijbewijs C(E) is een ook sterke pré.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende baan bij onze opdrachtgever, die deel uit maakt van een groep van technische bedrijven in de (specialistische) automotive sector. Je krijgt te maken met veel verschillende vrachtwagens. Voor deze functie geldt een prima arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris indicatie van € 2300 - 2700 bruto per maand. Verder is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelingen. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Ben jij die gedreven bedrijfswagenmonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, solliciteer dan direct of bel ons op 088-2352650 voor meer informatie.


Sollicitatieprocedure

Boyke Gopalrai088 - 235 26 50

Boyke Gopalrai088 - 235 26 50

lees meer

Contactpersoon Dhr. Vestiging Zwolle
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Hoogeveen
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Hoogeveen