user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Field Service Engineer (internationaal)

Vacature Almere

Connect - Almere
  • Connect - Almere
  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In de functie van Field Service Engineer hou je je bezig met het op locatie in bedrijf stellen van hoogwaardige machines die gebruikt worden in de Halfgeleiderindustrie. Tevens ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een Cleanroom-omgeving. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in Duitsland, maar het kan ook dat er afgereisd moet worden naar nabij gelegen landen als: Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Het verblijf in het buitenland en de mogelijkheid om in het weekend terug te keren naar Nederland wordt vergoed door onze opdrachtgever.

lees meer

Eisenpakket

Als Field Service Engineer heb je ervaring met machines uit de Halfgeleiderindustrie op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Tevens ben je in het bezit van een relevant diploma bijvoorbeeld Mechatronica of Electronic Engineering. Ook is het belangrijk dat je secuur werkt en dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Kennis van de Duitse taal heeft een pré.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Connect biedt voor de juiste Field Service Engineer een uitdagende functie bij een beursgenoteerde machinebouwer. Het betreft een projectfunctie voor 6 tot 9 maanden. Het salaris zal liggen tussen de EUR 3750 – 5000 bruto per maand op basis van 40 uur. Tevens ontvang je per dag dat je in het buitenland werkzaam bent een dagvergoeding. Ook worden alle accommodaties en reizen vergoed door onze opdrachtgever.

Spreekt het bovenstaande je aan en ben je overtuigd dat deze functie van Field Service Engineer echt iets voor je is, neem dan snel contact op met Connect om een afspraak te maken. Hou er rekening mee dat de volgende zaken harde eisen zijn waaraan voldaan dient te worden; een relevante technische opleiding (bijvoorbeeld Mechatronica of Electronic Engineering) en ervaring in de Halfgeleiderindustrie. Ben jij zelf niet diegene welke Connect zoekt maar ken je wel iemand anders? tip diegene gerust.


Sollicitatieprocedure

Bobby van den Heuvel - 0882352640

Bobby van den Heuvel - 0882352640

lees meer

Contactpersoon Dhr. Vestiging Almere
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Almere
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Almere