user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Field Service Engineer (internationaal)

in Almere

Connect - Almere
  • Connect - Almere
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

In de functie van Field Service Engineer hou je je bezig met het op locatie in bedrijf stellen van hoogwaardige machines die gebruikt worden in de Halfgeleiderindustrie. Tevens ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een Cleanroom-omgeving. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in Duitsland, maar het kan ook dat er afgereisd moet worden naar nabij gelegen landen als: Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Het verblijf in het buitenland en de mogelijkheid om in het weekend terug te keren naar Nederland wordt vergoed door onze opdrachtgever.

lees meer

Eisenpakket

Als Field Service Engineer heb je ervaring met machines uit de Halfgeleiderindustrie op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Tevens ben je in het bezit van een relevant diploma bijvoorbeeld Mechatronica of Electronic Engineering. Ook is het belangrijk dat je secuur werkt en dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Kennis van de Duitse taal heeft een pré.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40