Techvisie Brabant/Zeeland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Techvisie Brabant/Zeeland
  • Techvisie Brabant/Zeeland
  • Weert, Limburg

Techvisie Brabant/Zeeland BV maakt onderdeel uit van een internationaal werkende uitzend-organisatie met acht vestigingen verdeeld over Nederland. Techvisie is al ruim 15 jaar actief in de elektro- en installatietechniek, metaal, infra, schilders branche, bouw en afbouw en werkt met 600 Nederlandse en buitenlandse vakkrachten en kaderpersoneel voor onze klanten.

Visie:
Een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en samen met hen bedrijfs- en project specifieke oplossingen bedenken die groei en/of rendementsverbetering genereren.

Missie:
Op basis van persoonlijk advies, per project en/of opdracht een maatwerkoplossing bieden; het juiste gekwalificeerde en gemotiveerde technisch personeel op de juiste plek in te zetten tegen een concurrerend tarief. Daarbij streven we naar een langdurige relatie met onze klanten en medewerkers.

Waarden:
1. Klantgerichtheid. De behoeften van onze klant vormen onze leidraad, samen met de klant zoeken wij de oplossing om een project of opdracht zo efficiënt mogelijk in te vullen.
2. Kwaliteit/prijs. Door maatwerk heeft onze klant de juiste medewerker op de juiste plek en bereikt zo het hoogste rendement.
3. Betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Zekerheid voor u:
1. Lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU)
2. Marktconforme beloning volgens de cao van de inlener.
3. VCU gecertificeerd, al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat.
4. Gecertificeerd volgens NEN-4400-1 en opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid.



Locatie

Techvisie Brabant/Zeeland https://cdn.technicus.nl/logo_groot/logo_tv8019.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/logo_tv8019.jpg
6006TB Weert Limburg NL