Owens Corning Veil Netherlands

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Owens Corning Veil Netherlands
  • Owens Corning Veil Netherlands
  • Apeldoorn, Gelderland

Bij Owens Corning in Apeldoorn kun je een bijdrage leveren aan de hightechproductie van glasvezelvlies. Materiaal dat wereldwijd door topfabrikanten gezien wordt als belangrijk halffabricaat voor onder meer vloerbedekking en plafondpanelen. Onze productiekwaliteit staat op ongeëvenaard hoog niveau: er is geen enkele productiefaciliteit in de wereld die ons kan evenaren! Ons succes zorgt ervoor dat we al dertig jaar groeien en we zijn nog lang niet uitgegroeid.

Voor onze circa honderdvijftig medewerkers in Apeldoorn (vijftienduizend medewerkers wereldwijd) hebben we nogal wat voordelen op de rol staan die het werken bij onze organisatie aantrekkelijk maken. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk, de sfeer is collegiaal en informeel en de deur van de directie staat altijd voor je open. We zijn ambitieus en zien de ontwikkeling van onze mensen als de basis voor ons succes. Daarom vinden we het van essentieel belang om te blijven investeren in opleidingen en trainingen. Doorgroeien behoort bij ons voor iedereen tot de mogelijkheden, ongeacht in welke functie je start. Dat is werken bij Owens Corning!



Locatie

Owens Corning Veil Netherlands https://cdn.technicus.nl/logo_groot/owens_corning_full.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/owens_corning_full.png
7336AZ Apeldoorn Gelderland NL