Nekst Tech Engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nekst Tech Engineering
  • Nekst Tech Engineering
  • Tiel, Gelderland

Nekst Tech is een ambitieuze en talentgestuurde onderneming, opgericht in 2015 en voortgekomen uit de succesformule van Nekst IT (www.nekst-it.com). Nekst is reeds jaren succesvol in het detacheren van technische consultants. Onze missie; Dichter bij het klantbelang. Dit betekent dat wij enkel de pure toegevoegde waarde bieden die onze klanten nodig hebben. Wij hebben geen zwaarwegende interne belangen c.q. externe stakeholders en beschikken daarom over de vrijheid om echt vanuit het klantbelang te kunnen werken.

De positie van Technical Excellence Company innemen, dat is onze ambitie! Daarom zijn de talentvolle technische consultants van Nekst Tech allen proactief en toegewijd en zien zij het als een vanzelfsprekendheid om maximaal bij te dragen aan het integrale projectsucces. Binnen Nekst Tech staat initiatief nemen, de uitdaging aangaan, plezier hebben, kwaliteit leveren, verantwoordelijkheid nemen en integer samenwerken centraal.



Locatie

Nekst Tech Engineering https://cdn.technicus.nl/logo_groot/4f60fb3962e2f792c8bd2b792aa374f9_nekst_tech_logo_engineeringpng.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/4f60fb3962e2f792c8bd2b792aa374f9_nekst_tech_logo_engineeringpng.png
4001NE Tiel Gelderland NL