Elite Pro Engineering &Consulting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Elite Pro Engineering &Consulting
  • Elite Pro Engineering &Consulting
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Wij willen als Elite Pro Engineering Consulting B.V. een brug slaan tussen de ambities van onze medewerkers die met hun elektrotechnische kennis de uitdagingen waar onze opdrachtgevers mee geconfronteerd worden verhelpen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de carrières van onze professionals. Met hun elektrotechnische kennis helpen wij om ons personeel hun talenten te ontwikkelen. Hun persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden zijn onze doelstelling. Voor onze klanten betekent dit, dat ze altijd op de juiste persoon, met de juiste kennis, op het juiste moment, kunnen vertrouwen. Daarmee kunnen ze als organisatie beter functioneren, alerter op veranderende marktomstandigheden reageren en competitiever opereren.

Het resultaat is een versnelling in het realiseren van commerciële ambities door synergie. Zo willen wij bijdragen aan een sterkere economie, waarin welvaart en welzijn samen gaan. Onze toegevoegde waarde ligt in het vermogen om mee te denken aan problemen en dit proces om te zetten met onze elektrotechnische kennis in daadkracht. Of het nu gaat om het plaatsen van één persoon of een compleet projectteam, wij denken altijd mee en kunnen vanuit stilstand opschakelen.



Locatie

Elite Pro Engineering &Consulting https://cdn.technicus.nl/logo_groot/efb5947832e6edc377ce1bcc47e2a16f_elitepro_logo_2bjpg.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/efb5947832e6edc377ce1bcc47e2a16f_elitepro_logo_2bjpg.jpg
3067AB Rotterdam Zuid-Holland NL