Moditech Rescue Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Moditech Rescue Solutions
  • Moditech Rescue Solutions
  • Hoogwoud, Noord-Holland

Moditech Rescue Solutions BV is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van mobiele informatiesystemen voor hulpverleners en bergers. Op basis van 10 jaar ervaring met data-acquisitie en software-ontwikkeling voor de autoschadeherstelbranche, beschikt de firma over een omvangrijke database, waarin de technische gegevens van vrijwel alle Europese automodellen zijn opgeslagen. Dankzij nauwe samenwerking met voertuigfabrikanten op internationaal niveau, kan Moditech deze waardevolle bron van informatie volledig up-to-date houden: vaak zijn de gegevens van een nieuw automodel al beschikbaar, nog vr de officiële introductie op de markt.

De vertaling van deze voertuiggegevens naar een praktische toepassing voor hulpverleners leek een logische stap en leidde tot de ontwikkeling van het nieuwe Crash Recovery System, een mobiel voertuiginformatiesysteem dat de brandweer helpt om bij auto-ongevallen sneller en veiliger te werk te gaan. Ook hebben de bergings- en sleepdiensten een informatiesysteem voor hulp bij een snelle, veilige berging: Het Crash Recovery System Road Assist Edition.



Locatie

Moditech Rescue Solutions https://cdn.technicus.nl/logo_groot/6aec1c065af7f0c1ab097e45bf683ce3_moditech_rs_400pxjpg.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/6aec1c065af7f0c1ab097e45bf683ce3_moditech_rs_400pxjpg.jpg
1718AG Hoogwoud Noord-Holland NL