WPS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WPS
  • WPS
  • De Lier, Zuid-Holland

WPS ontwikkelt slimme logistieke systemen die naadloos passen in je bedrijfsvoering. Grote of kleine potplantenbedrijven kennen we niet. Wel bedrijven die begrijpen dat marktgericht ondernemen begint met doordacht automatiseren. En met het onder controle houden van arbeidskosten.
De potplantenteelt kennen we als geen ander. We analyseren snel waar winst te boeken is in bedrijfsprocessen. Voor elke situatie leveren we maatwerk. Veel componenten zijn uitwisselbaar. Dat maakt onze oplossingen ook heel betaalbaar. Bovendien zijn systemen altijd met elkaar te koppelen. Die synergie vergroot het effect van elke afzonderlijke oplossing. Dat maakt dat we je op tal van momenten kunnen ondersteunen. Van wijder zetten tot afleveren. En van stek steken tot sorteren.

Bedrijfsprocessen kunnen altijd slimmer. Dat is de visie van WPS. Daarom bieden we intelligente logistieke systemen die je rendement verbeteren. Gebaseerd op de best practices van honderden tuinbouwbedrijven en plant researchers. Met bewezen technieken ontwikkelen we bedrijfszekere oplossingen op maat.

WPS is een hechte club collegas die samen streven naar succes. We zien werk als iets waar je met plezier naar toe gaat en voldoening van krijgt. We hebben een cultuur met veel vrijheid. Deze vrijheid zien we het liefst met een flinke dosis proactiviteit waar eigen ideeën worden omgezet in goede resultaten. Om je een indruk te geven van wat ons drijft en wat onze normen en waarden zijn, vertellen we je graag over onze belangrijkste kernwaarden.

Waarden

Onze waarden dienen als kompas voor ons handelen en geven aan hoe wij in de wereld staan.

Dare
Bij WPS zijn we niet bang voor uitdagingen. Integendeel, het inspireert ons om de grenzen van de technologische mogelijkheden op te zoeken - en eroverheen te gaan. Die eigenzinnigheid om anders te denken zit er al twee decennia lang in.

Sincere
Je kiest een oplossing voor jaren. Dat kan alleen maar als wij net zoveel van je bedrijfsproces weten als jij zelf. En als we eerlijk en open communiceren over mogelijkheden en onmogelijkheden. Zodat ons systeem bedrijfszeker tot en met is.

Drive
Sinds de start van WPS zit innoveren in ons bloed. Kennis van teelt en techniek op een vernieuwende manier met elkaar verbinden: daar gaan we voor. Met de intentie altijd de beste te willen zijn. Wij in ons vak, telers in hun vak.

Solve
Op de vragen die wij dagelijks krijgen, is meestal nog nooit een antwoord gevonden. Doen wij dat toch, samen met jou als klant? Voor elk probleem is er een oplossing. Een oplossing die resultaten optimaliseert en rendementen vergroot.

Synergy
Oplossingen zijn vaak het resultaat van over grenzen heenkijken. Verschillende disciplines aan elkaar verbinden. Expertise uit meerdere hoeken integreren. Zo werken we, multidisciplinair en verbindend. Met mensen, groen en techniek als ingrediënten.

Smart
Slim is niet genoeg. Het moet - en kan - altijd slimmer. Daar zijn we naar op zoek. Naar oplossingen die in de basis eigenlijk heel eenvoudig zijn (maar moeilijk genoeg om te bedenken). Duidelijk in techniek, maar ook duidelijk in onze afspraken.

Wat wij je bieden:

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij het profiel;
Mogelijkheden voor verdere ontplooiing;
Een organisatie met ruimte voor eigen initiatief;
Een jong enthousiast team binnen een innovatieve organisatie.



Locatie

WPS https://cdn.technicus.nl/logo_groot/ce1426918406b60004af910e3ee4b8387ae7b19b7a659a3e.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/ce1426918406b60004af910e3ee4b8387ae7b19b7a659a3e.png
2678AC De Lier Zuid-Holland NL