Staffchain

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Staffchain
  • Lienden, Gelderland

Staffchain heeft maar één doel: jouw succes! Een nieuwe stap in jouw carrière. Je zelfstandigheid als recruiter. Of het juiste middel, passend bij je budget, waarmee je als werkgever de juiste kandidaat vindt.
Meer dan een jobboard, meer dan alleen een detacherings- of werving en selectie bureau, namelijk het meest uitgebreide platform voor personeelsbemiddeling dat er is! Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid volledig te upgraden qua dienstverlening, passend bij ieder budget. Van het afnemen van een vacaturepakket tot het volledig uitbesteden van het werving en selectie traject. Recruiters kunnen zichzelf aansluiten bij dit platform en gebruik maken van alle functionaliteiten waardoor zij hun klanten volledig kunnen bedienen. Ten slotte bieden wij kandidaten volop carrière mogelijkheden.

Staffchain is onderdeel van Schuijl Logistiek Professionals. De vele vlieguren in de logistieke branche maakt Schuijl tot een organisatie met een scherp oog voor kansen en een creatief brein als het gaat om oplossingen zoeken. Met louter vakinhoudelijke selectie van geschikte kandidaten tot gevolg, al bijna 10 jaar lang.

Persoonlijke aandacht, heldere communicatie, transparant werken. Open deuren? Dat klopt! Maar wij zetten ze bewust open om uit een hokje te blijven en buiten kaders te denken. Landelijk zorgen wij voor een professionele invulling van uiteenlopende logistieke vacatures, zowel tijdelijke als vaste. Onze vakinhoudelijke achtergrond in combinatie met een persoonlijke en toegesneden aanpak vormen de bouwstenen voor een succesvol resultaat.



Locatie

Staffchain
4033AZ Lienden Gelderland NL