JASA Packaging Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JASA Packaging Solutions
  • JASA Packaging Solutions
  • Alkmaar, Noord-Holland

Word jij enthousiast van alles wat met techniek te maken heeft? Zit innovatie jou in het bloed, en wil je met jouw werk een steentje bijdragen aan een duurzame wereld? In dat geval: Hoi! Wij zijn JASA. Een snelgroeiende organisatie die barst van de dynamiek, met een steeds groter wordende internationale footprint, en doorgroeimogelijkheden die jou op het lijf geschreven zijn.

Echt? Ja, dat menen we. Omdat jij dat extra stapje zet voor onze klanten, zodat zij altijd de nieuwste en meest duurzame verpakkingsinnovaties in huis hebben. Dat doen we al meer dan 30 jaar. JASA vestigde zich als expert in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen voor de AGF-sector. Ken je die kartonnen appelschaal zonder krimpfolie? Die komt van ons. En die tapasbakjes in de supermarkten, die zo handig zijn voor jouw feestjes? Die komen ook van ons.

Dat we via die weg bijdragen aan het reduceren van plastic, en verpakkingen 100% recyclebaar maken, vinden wij niet meer dan normaal. Dat doen we bijvoorbeeld door niet meer te sealen, en alternatieve technieken te bedenken en te gebruiken in onze verpakkingslijnen. Recyclebaar, plasticvrij, duurzaam. Wij maken daadwerkelijk verschil.

Hoe tof is het, als jij straks die duurzame verpakking - die jij hebt ontwikkeld - in de supermarkt ziet liggen! En natuurlijk is je werk leuk, maar je collegas zijn wel echt de kers op de taart, en je nieuwe beste vrienden. Want wij werken allemaal onder het motto van JASA: Add value, have fun, respect people, work together. Zo zijn wij happy together.

Schud jij creatieve oplossingen zo uit je mouw? Ben je lekker proactief, en word je blij van duurzaam of zelfs plasticvrij? Fantastisch! Neem een kijkje tussen onze vacatures, of neem even contact met ons op, dan praten we snel verder.



Locatie

JASA Packaging Solutions https://cdn.technicus.nl/logo_groot/baf6c4a09e93255a0e05c2d452ead21a29104c9765521e8a.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/baf6c4a09e93255a0e05c2d452ead21a29104c9765521e8a.jpg
1822BS Alkmaar Noord-Holland NL