Partner HR Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Partner HR Solutions
  • Partner HR Solutions
  • Roermond, Limburg

Aan het werk met Partner HR Solutions.

Je zoekt een leuke en uitdagende baan of je wil tijdelijk een centje bijverdienen.
Partner HR Solutions is hiervoor een perfect startpunt. Alle disciplines op het gebied van uitzenden, detacheren, werving selectie, payroll en zzp-bemiddeling heeft Partner HR Solutions in huis.
Er zijn verschillende soorten dienstverbanden mogelijk. Welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je zekerheid, wil je juist flexibel werken, wil je beide combineren? Samen met de intercedent bekijk je welke mogelijkheden voor jou het beste zijn.

Duidelijke spelregels
Uitzendwerk en detachering zijn gebonden aan duidelijke spelregels. Die geven je een prettig houvast. Voordat je aan het werk gaat, krijg je een bevestiging van de uitzending. Hierop staan de belangrijkste afspraken, zoals begindatum, werktijden, salaris, het bedrijf waar je gaat werken en de functie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Betaling vindt plaats d.m.v. een digitaal systeem, e-Partner genaamd.
Je loonstrookje ontvang je wekelijks, na de verwerking van je gewerkte uren.

Op welke manieren kun je aan de slag met Partner HR Solutions?

Uitzendbaan
Een uitzendbaan is een prima start. Want als uitzendkracht kun je eerst rondkijken en in de praktijk ervaren of dit de baan is die jij zoekt. Maar je kunt natuurlijk ook bij verschillende opdrachtgevers opeenvolgend of gelijktijdig aan de slag. Uitzendwerk biedt jou optimale flexibiliteit, maar met de zekerheid van een goede CAO. Zaken als salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en ook je pensioen zijn goed en duidelijk geregeld.

Detachering
Bij zowel uitzending als detachering val je onder de CAO voor Uitzendkrachten en heb je dus dezelfde rechten en plichten. Maar detacheren gaat net een stapje verder. Als gedetacheerde teken je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met
Partner HR Solutions. Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat detachering jou meer zekerheid biedt, want je hebt werk voor een vooraf vastgesteld aantal uren binnen een bepaalde periode. Tijdens de duur van je arbeidsovereenkomst kun je bij een of meerdere opdrachtgevers werken.
Soms vraagt een bedrijf waar je hebt gesolliciteerd, ons, om jou bij hen te detacheren. Partner HR Solutions neemt dan de verantwoordelijkheid over zaken als je salaris, je urenadministratie en de arbeidsomstandigheden. En als de opdracht ten einde is, helpen we je verder.
Detachering biedt ook de opdrachtgever vaak iets meer zekerheid. Want je kunt deze overeenkomst alleen tussentijds beëindigen als die mogelijkheid in het contract is opgenomen.

Rechtstreeks dienstverband (werving selectie)
In dienst bij een bedrijf is een derde mogelijkheid. Werving selectie biedt jou de kans om rechtstreeks aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Dat houdt in dat je vanaf jouw eerste werkdag een arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever zelf hebt. Partner HR Solutions is dan de bemiddelaar en begeleidt jou in de totale selectieprocedure tot en met het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst.

Zzp-bemiddeling
Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar zzp-opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. Wij regelen de contacten, de opdracht, de administratieve afhandeling, facturatie en daarbij kunnen we je ook adviseren inzake actuele ontwikkelingen. Sinds 1 mei 2016 is er veel gewijzigd als het gaat om zzpers. Niet alleen is de Verklaring Arbeids Relatie (VAR) komen te vervallen, ook de risicos en verantwoordelijkheid voor de zelfstandigheid in opdracht is gewijzigd
per 1 mei. Wij regelen het voor je.

Leer-werkovereenkomst
Partner HR Solutions is erkend als leerbedrijf. De opleiding van leerlingen aan het
(v)mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Partner HR Solutions werkt samen met bedrijven waarbij je leren en werken kunt combineren. Het is van belang dat het werk aansluit bij de theorie van de opleiding. Zo maak je pas écht kennis met het vak en sluit de leer-werkplek goed aan bij je opleiding en wensen. Een mooi begin van een carrière.



Locatie

Partner HR Solutions https://cdn.technicus.nl/logo_groot/c882e6c0deb37c9080bcfed5ac056fe683f11e91c7e1148f.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/c882e6c0deb37c9080bcfed5ac056fe683f11e91c7e1148f.jpg
6041KA Roermond Limburg NL