Bakkerij Holland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bakkerij Holland
  • Bakkerij Holland
  • Vriezenveen, Overijssel

Bakkerij Holland, ooit begonnen als kleine ambachtelijke dorpsbakker, is inmiddels uitgegroeid tot een geautomatiseerde moderne bakkerij die streeft naar de hoogste kwaliteit voor de nationale en internationale markt.

In 1937 startte Hendrikus Holland samen met zijn vrouw een kleine ambachtelijke bakkerij aan het Oosteinde, de dorpsstraat van Vriezenveen. In die tijd was hij één van de vele bakkers die ons dorp kende. Getypeerd door de traditionele bakfiets en een winkeltje aan de straat, zoals ook veel andere bakkers dat hadden, was het begin van Bakkerij Holland een feit.

Al snel kwam de ondernemersgeest van Hendrikus boven en zag hij in dat als hij zou willen overleven tussen al die andere bakkers, hij zich zou moeten onderscheiden. Zo kwam hij op het idee om lijnmatig te gaan bakken, wat voor die tijd echt bijzonder was. Door deze automatisering kon Bakkerij Holland op grote schaal bakken en samenwerkingen aan gaan met grote afnemers en supermarktketens. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk kwamen er mooie samenwerkingen waardoor verdere uitbreiding van wens naar noodzaak ging. In 1999 heeft Bakkerij Holland haar tweede filiaal geopend in Roosendaal en tot op heden zijn we continue bezig met verder automatiseren, innoveren en het verduurzamen van onze twee bakkerijen.

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Door onze interne korte lijnen kunnen wij snel schakelen en hebben wij echt oog voor onze medewerkers: bij ons vind je nog oprechte collegialiteit op de werkvloer!

Samen met al onze collegas zijn wij continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Wij geven onze medewerkers volop de ruimte om zich binnen onze organisatie te ontwikkelen. Wij denken niet in titels maar in uitdagingen!



Locatie

Bakkerij Holland https://cdn.technicus.nl/logo_groot/8d75a30fabceb99f22f20dbcca2352d20bc03884ca0eb156.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/8d75a30fabceb99f22f20dbcca2352d20bc03884ca0eb156.png
7671SV Vriezenveen Overijssel NL