Connect B.V.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Connect B.V.
  • Connect B.V.
  • Amsterdam-Duivendrecht, Noord-Holland
  • 11 - 50 medewerkers

Connect is een technisch bemiddelsingsbureau, maar richt zich door middel van bemiddeling ook op ZZPers die actief zijn binnen deze sector. Zo richt men zich op een breed gedeelte van de markt en heeft men in de loop der jaren een schat aan ervaring op weten te doen. Uiteraard werkt men voor een zeer groot aantal verschillende opdrachtgevers.

Uitzendbureau en ZZPers
Connect is zowel een uitzendbureau als een bemiddelingsbureau voor ZZPers, waardoor men de mogelijkheid heeft zowel werknemers als zelfstandigen in te zetten op de diverse beschikbare projecten. Men richt zich zo breed mogelijk op alle segmenten binnen de techniek en zorgt daarmee voor een uitgebreid aanbod. Daarnaast richt men zich op de werkvoorbereiding en engineering, waardoor u als technisch talent de mogelijkheid heeft om uit talloze verschillende werkvormen en projecten te kiezen. Uiteraard zorgt men voor een ideale match tussen u als talent en de opdracht die er beschikbaar is, onder andere door u goed te leren kennen.

Ruim 20 jaar ervaring
Connect heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de techniek en weet daarom als geen ander waar opdrachtgevers naar op zoek zijn. Dat zorgt er onder andere voor dat men u als talent op een effectieve manier weet te koppelen, maar ook dat men u kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Het is de uitgebreide en effectieve begeleiding die er samen met de goede relaties met opdrachtgevers voor zorgt dat u er een uitstekende bemiddelaar aan heeft. Ook als ZZPer kunt u er terecht wanneer u op zoek bent naar nieuwe opdrachten binnen de techniek.Contact

Connect B.V. https://cdn.technicus.nl/logo_groot/068d3a3d8f0797a4f49db79e5df7b26a3390058f025fa2f8.png
1114AB Amsterdam-Duivendrecht Noord-Holland NL

088-2352666