Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
11 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Elektrotechnisch medewerker Alkmaar • GP Groot Groep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GP Groot Groep

GP Groot Groep
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wil jij meedenken en meewerken aan de energietransitie? Vind je duurzaamheid en recycling belangrijk? Lees dan snel verder!

Als elektrotechnisch medewerker bij GP Groot recycling doe je onderhoudswerkzaamheden aan de diverse installaties op onze locatie. Naast inspecties aan en het preventief geplande en het correctieve onderhoud aan de recycling installaties, doe je storingsanalyses.

Je doet inspecties aan de installatie en voert wijzigingen door met inachtneming van NEN 1010 en NEN 3140 normering. Je stemt dit zorgvuldig af met betreffend manager en/of voorman van de installatie.

Je geeft duidelijke instructies aan aannemers en personen die we inhuren om werkzaamheden voor ons te doen.

Je neemt deel aan het technische projectteam en denkt daarin actief mee over verbeteringen waardoor het elektrisch rendement, veiligheid of het energieverbruik van de installaties verbeteren.

Deze functie is onderdeel van Sortiva, het recyclingbedrijf van HVC en GP Groot! Sortiva wil vooroplopen in de ontwikkelingen in de afval- en energiebranche en hier kun jij bijdragen!

Functie-eisen

Wat verwachten we van onze elektrotechnisch medewerker?

We verwachten:
Je hebt een opleiding MBO niveau 4 elektrotechniek, of vergelijkbaar, en enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van, en ervaring met, technische en productieprocessen, installatietechniek en besturingssystemen.

Je bent bekend met Scada en bussystemen of wilt dit graag gaan leren. En bent op de hoogte van NEN- en EN/IEC normen of wilt je hierin gaan verdiepen. Je kunt goed zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. Je maakt goed gebruik van de jou geboden PBM's

Aanbod

We bieden:
Een afwisselende functie binnen een kleinschalig en enthousiast team van specialisten. We kunnen je veel leren waardoor er volop ruimte is voor ontwikkeling en groei. Een goed salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer, minimaal 25 verlofdagen en 4 atv dagen, een pensioenregeling en natuurlijk reiskostenvergoeding. Een persoonlijke opleidingssubsidie van € 1000,- via onze branchevereniging (STL), en zeker niet onbelangrijk: je komt te werken in een succesvolle, innoverende organisatie waarin ruimte is voor elkaars ideeën binnen een informele werksfeer.

Ben jij onze nieuwe elektrotechnisch medewerker?
Reageer meteen via de solliciteerbutton, dan nemen we snel contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Bel of app dan met Niels Veldhuizen, hoofd technische installaties, 06 20639435.

Er wordt in de installaties met magneten gewerkt. Personen met een pacemaker kunnen/mogen deze functie niet uitvoeren in verband met het risico op gezondheidsklachten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: elektrotechnisch medewerker, GP Groot, mbo niveau 4, ervaren, fulltime, Alkmaar, storingsanalyses, storingsdienst, elektrotechniek, besturingssystemen, installatietechniek
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in