+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Project engineer E&I (werkvoorbereider) Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

ELLBRU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ligt jouw kracht als project engineer elektrotechniek en instrumentatie (E&I) / werkvoorbereider electro in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van leidingwerk, constructies, apparaten, vaten, tanks en E&I installaties binnen de onshore en offshore branche? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als project engineer E&I (werkvoorbereider elektrotechniek) werk je vanuit kantoor en werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten. Je houdt je bezig met het doornemen van klant aanvragen, uitvoeren van calculaties en het bepalen van risico’s.

Indien een order in opdracht komt bereid je de inkoop van materialen en diensten voor. Tevens onderhoud je contact met de klant, maak je een projectplanning en stel je de werkpakketten en werkinstructies samen voor de uitvoering.

Tijdens de uitvoering begeleidt je de technici op het gebied van o.a. scope afwijkingen. Als de opdracht gereed is, zorg je voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van de opdracht aan de projectmanager E&I.

De huidige projectmanager hecht veel waarde aan de materiaalkennis die jij meeneemt. Omdat jouw rol heel breed is qua werkzaamheden (modificaties, werkvoorbereiding, uitvoering, tekenen, documentatie en magazijn) heb je een verantwoordelijkheidsgevoel nodig die daarbij past.



Gevraagd

  • Jij bent een project engineer E&I / werkvoorbereider elektrotechniek met kennis en werkervaring op HBO-niveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of meet en regeltechniek.
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring binnen de offshore branche of daaraan gerelateerd.
  • Jij hebt ervaring met Microsoft office, AutoCAD en/of E-plan en ERP systemen (bij voorkeur Ridder IQ).
  • Jij hebt specifieke kennis op het gebied van ATEX, NEN 3140, NEN 1010, en relevante NEN-EN-IEC codes en regelgeving.
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:

Efficiënt en doelgericht te werk gaat maar tegelijkertijd ook een brede blik op zaken hebt. In de rol van project engineer E&I / werkvoorbereider elektrotechniek moet je communicatief sterk zijn en resultaat gericht te werk gaan. En omdat van alles zomaar op je pad kan komen verwachten we ook dat jij flexibel ingesteld bent en je als een teamspeler kan opstellen.

Wij nodigen professionals met een service achtergrond welke de transitie naar kantoor willen maken graag uit om te solliciteren.



Aanbod

  • Interessant werk in een dynamische, groeiende organisatie met de mogelijkheid om je zelf te ontplooien in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s.
  • Uiteraard ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 adv dagen).
  • Diverse activiteiten die wij met elkaar ondernemen; zoals een barbecue, personeelsuitjes en deelname aan verschillende sportevenementen.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Wij hebben de gezondheid en veiligheid van de medewerkers hoog in het vaandel staan.

We bieden onze medewerkers daarnaast veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in