+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Werkvoorbereider Klein Verbruik (10fte) (VNR-52455) Amsterdam • Circle8

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • Freelance
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als Werkvoorbereider bij de opdrachtgever binnen de keten Kleinverbruik in Amsterdam werk jij aan het ontwerp en advies van bijvoorbeeld huisaansluitingen, laadpalen en openbare verlichting. Alleen samen kunnen wij de vragen van onze klanten oplossen en daarbij kunnen wij jouw versterking heel goed gebruiken!Functie-eisen

Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige voorbereiding van een aanvraag van een klant. De klanten bij Liander Kleinverbruik zijn particulieren, bouwbedrijven en interne afdelingen. Daarnaast werk je samen met gemeenten en waterschappen en contractaannemers. En een aanvraag kan gaan over bijvoorbeeld een verzwaring van een huisaansluiting, een vraag vanuit Assetmanagement voor het preventief vervangen van de aansluitingen van een woonwijk naar aanleiding van storingen of een woningcorporatie die 1000 woningen wil verduurzamen.

Je kom terecht in een team van collega Werkvoorbereiders onder leiding van een Teamleider. Alle binnengekomen aanvragen worden verdeelt en deze pak je zelfstandig op. We hebben overleggen samen en iedereen staat klaar om elkaar te helpen.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

  • Je maakt het technisch ontwerp, voert netberekeningen uit en bepaalt tracés;
  • Neemt contact op met de klanten m.b.t. de aanvraag die zij hebben gedaan;
  • Stemt de planning en uitvoeringsdetails af met klanten, aannemers en gemeenten;
  • Controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk;
  • Je bent de technische vraagbaak voor de monteur als die onvoorziene zaken tegenkomt en daardoor niet verder kan;
  • Neemt deel aan overleggen zoals team dagstarts en wekelijkse aannemer gesprekken.


Aanbod

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 juni 2023, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of Pdf-formaat van maximaal 4 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal). Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens van de referent in het cv op te geven. Indien kandidaat eerder werkzaam is geweest binnen de opdrachtgever dan staat de reden van vertrek samen met de desbetreffende referent vermeld in het CV vermeld. Let op! - Er wordt gevraagd om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf - De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop. - Een screening kan onderdeel van de procedure zijn - Aanbieder gaat akkoord met overname mogelijkheid na 1.680 uur - Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschriftBedrijfsomschrijving

De opdrachtgever ontwikkelt en beheert energienetten. Via de kabels en leidingen ontvangen ruim drie miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. Zij beheren meer dan 90.000 km elektriciteitsnet en 40.000 km gasnet en zijn er trots op dat hun netten tot één van de betrouwbaarste ter wereld behoren. 7000 gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien. Dit doen zij vanuit het maatschappelijk belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in