+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
2 dagen geleden geplaatst • 26x bekeken

Allround Proces Operator (Amsterdam, NL, 1013BK) Amsterdam • Walter Rau

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Walter Rau

Walter Rau
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.887 - € 3.400 p/m
 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • Medior
 • Ploegentoeslag
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wil jij werken met grote machines en zoek jij een baan met volop doorgroeimogelijkheden? Werk jij graag in een klein team met een uitstekende sfeer? Ben jij op zoek naar een functie met veel afwisselende werkzaamheden? Lees dan snel verder en solliciteer op deze uitdagende functie!

Ons vakmanschap is heilig. Heb jij het in je om een volledige productielijn te draaien?

Als Allround Procesoperator (5-ploegendienst) ben je verantwoordelijk voor het productie proces. Jij zorgt dat de producten aan de gestelde normen ten aanzien van kwantiteit, kwaliteit en voedselveiligheid voldoen. Hierbij neem je de regels omtrent milieu en veiligheid in acht. Jouw werkzaamheden vinden plaats in de controlekamer en in de fabriek. Zo monitor je het proces door gebruik te maken van procescomputers en het (fysiek) lopen van controlerondes. In deze functie leer je alle afdelingen beheersen en de verwachting is dat je op termijn volledig allround functioneert.

Onze plant in Amsterdam:
Zeeschepen met sojabonen worden gelost in de Amsterdamse haventerminal. De bonen worden vervolgens via een bandsysteem naar de weegtoren getransporteerd en van daaruit naar de opslagsilo's. De sojabonen blijven hier bewaard totdat ze in de productie-installatie worden verwerkt tot sojaolie en sojameel. Dit gebeurt middels een breed scala aan verschillende processtappen zoals bijvoorbeeld breken, malen, extraheren, verdampen en drogen. In de raffinaderij wordt gewerkt met processtappen als centrifugeren, filtreren en deodoriseren.
 
Wat vragen wij van jou?

 • Ten minste VAPRO B of vergelijkbaar, VAPRO C is ook welkom;
 • Bij voorkeur kennis van randsystemen zoals stoom, (afval)waterstroom, proceslucht en chemicaliën;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Als Procesoperator ben je in staat probleem oplossend te denken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om iedere dag het beste uit jezelf te halen. Je hebt oog voor detail, bezit een zekere mate van zelfreflectie en je bent creatief. Daarnaast ben je innovatief, daadkrachtig en flexibel.

Wat bieden wij je?

 • Een uitstekend salaris waarbij wij kijken naar je kennis en ervaring;
 • 30 % ploegentoeslag;
 • 25 vakantiedagen;
 • Begeleiding en coaching door ervaren collega’s.

 
Waar ga je werken?

Bunge is een toonaangevend agribusiness- en voedingsbedrijf dat werd opgericht in 1818. Het hoofdkantoor is gevestigd in St Louis, Missouri. Bunge produceert, transporteert en verwerkt oliehoudende zaden, granen en andere landbouwgrondstoffen over de hele wereld.
Ben jij in staat om ons productie proces te lezen en waar nodig bij te sturen? Upload dan vandaag nog je CV via de sollicitatiebutton!
 
Ben je enthousiast, maar heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op met Suzanne Talent Acquisitie Specialist via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over Bunge

Bunge (NYSE: BG) is een wereldleider op het gebied van het aankopen, verwerken en leveren van oliehoudende zaden, graanproducten en gerelateerde ingrediënten. Sinds de oprichting in 1818 voorziet het uitgebreide netwerk van Bunge de wereld van voedsel en brandstof door het produceren van duurzame producten en het creëren van mogelijkheden voor meer dan 70.000 boeren en de consumenten die zij wereldwijd van dienst zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in St. Louis, Missouri (Verenigde Staten) en de 25.000 medewerkers wereldwijd zijn werkzaam in meer dan 350 haventerminals, oliezaadverwerkingsfabrieken, graanfabrieken en faciliteiten voor productie en verpakking van voedingsmiddelen en ingrediënten.

We hebben passie, zijn moedig en gedreven. Samen lopen we voorop richting het leveren van resultaten voor onze klanten, elkaar en de wereld. Wij zijn Bunge!

Handel als één team 
Door inclusie, samenwerking en respect te stimuleren

Streef naar topkwaliteit
Door wendbaar, innovatief en efficiënt te zijn

Doe wat juist is
Door een veilige, ethische en duurzame aanpak

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij schakelen geen hulp in van Recruitmentbureaus. Ongevraagd voorstellen van kandidaten is op eigen risico. 

Bunge is an Equal Opportunity Employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, gender expression, transgender status, national origin, citizenship, age, disability or military or veteran status, or any other legally protected status. 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in