+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Inbouwspecialist regio Amsterdam (Buitendienst) bij Fleetaccess Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Fleetaccess

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Fleetaccess

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Inbouwspecialist (Buitendienst) werk je op locatie aan de voertuigen, waarbij je allerlei uitdagende werkzaamheden verricht. Zo zal je bijvoorbeeld carkits, voertuigvolgsystemen, ritregistratie etc inbouwen. Je krijgt de beschikking over een volledig ingerichte auto (mobiele werkplaats) om je werk goed te kunnen doen.

Gevraagd

Je hebt ervaring als Inbouwmonteur / Inbouwspecialist of met vergelijkbare werkzaamheden. Bij voorkeur heb je een diploma Auto-elektronica (of vergelijkbaar). Omdat je op locatie bij de klanten werkt (particulier en bedrijven), verwachten wij wel dat je communicatief zeer vaardig bent en een representatief voorkomen hebt.
Je vindt het leuk om bij de klanten te komen en vindt autorijden dan ook niet erg. Daarbij geniet je grote vrijheid echter je kan hier wel op een goede manier mee omgaan en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.

Aanbod

Je ontvangt naast een zeer uitdagende en afwisselende baan een net salaris. Daarbij krijg je de beschikking over een bedrijfsauto van de zaak en wordt er ook gezorgd voor een goede opbouw van je pensioen.
Het salaris dat je ontvangt als 2e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Fleetaccess biedt een totaaloplossing op het gebied van auto-elektronica voor bedrijven en particulieren. Fleetaccess heeft ondertussen al 10 jaar ervaring in de branche en weet voor haar klanten de perfecte prijs kwaliteitsverhouding samen te stellen. Fleetaccess bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers waarbij service en kwaliteit voorop staat en is dagelijks actief door heel Nederland heen. Inbouw op locatie is geen enkel probleem en zij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren, iedereen is welkom.

Voor bedrijven biedt Fleetaccess een interessante totaaloplossing voor het gehele wagenpark. Doordat Fleetaccess samenwerkt met een aantal verschillende partners bieden wij een totaaloplossing voor het wagenpark.

Fleetaccess is onder andere gespecialiseerd in het leveren van alarmsystemen, carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrole, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen, chiptunen, etc.

Ter uitbreiding van het huidige service team zijn zij op zoek naar een Inbouwspecialist voor de regio Amsterdam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in